Hvorfor har jeg problemer med å ringe en mobil- eller fasttelefon i Skype?

Hvis du opplever problemer med å foreta et anrop i Skype, er det alltid lurt å se etter eventuelle aktuelle problemer på Skype-statusside .

Hvis du vil ringe til en mobil eller fasttelefon, må du ha Skype-kreditt eller en Abonnement . Du kan deretter ringe et nummer på kontaktens profil eller bruke det numeriske tastaturet Numerisk tastatur for Skype for å angi et telefonnummer.

Trenger du hjelp med å ringe fra Skype? Se denne veiledningen på slik ringer du i Skype .

Hvis du fremdeles ikke kan ringe, kan du se tabellen nedenfor for å få hjelp til å løse problemet:

Problem

Løsning

Kobler ikke Skype-samtalene dine til?

Kontroller at du har Anroper-ID aktivert hvis Skype-samtalene ikke kobles til.

Blir Skype-samtalene dine blokkert?

Et bestemt nummer blokkeres av Skype
Prøver du å ringe et venn- eller familiemedlemsnummer, men du får en melding om at det er blokkert av Skype? Hvis du vet at det er et gyldig tall, kan du rapporter dette til våre kundestøtteagenter for å fjerne blokkeringen av nummeret i Skype.

Alle Skype-samtaler blokkeres

• Kontroller at kontakten du ringer, ikke er plassert i et begrenset Skype-land, for eksempel UAE eller Marokko.

• Er du på en VPN ? Koble fra det virtuelle private nettverket, og prøv å ringe på nytt.

• Kontroller at kontoen har alternativ kontaktinformasjon ved å logge på profilen din og oppdatere kontaktinformasjonen.

Har du nok Skype-kredit?

Du må ha nok Skype-kredit til å ringe destinasjonen, som varer minst ett minutt. Vi anbefaler at du sjekker Skype-kredittsaldoen før hver samtale, enten i Skype eller via logge på til kontoen din. Du kan også sjekke ut våre prisside for å se hvor mye samtalen vil koste per minutt. Hvis du ikke har nok Skype-kreditt, må du kjøpe kreditt før du ringer.

Dekker abonnementet anropet du vil foreta?

Hvis du har et abonnement, men samtalen ikke vil koble til, er det sannsynlig at du prøver å ringe et nummer eller en destinasjon som ikke dekkes av abonnementet. Kontroller disse årsakene hvorfor samtalen ikke kobles til et abonnement .

Har du ringt et gyldig nummer?

Kontroller at du har ringt riktig nummer. Husk å velge landet fra rullegardinlisten, eller skriv inn en «+» og deretter landskoden pluss nummeret du vil ringe.

Støtter Skype nummeret du har ringt?

Skype støtter ikke anrop til alle tallområder i alle land. Det finnes bestemte premiumpriser eller geografiske/landsspesifikke numre som er forbudte eller ikke kan nås ved bruk av Skype.

Er det bare ett bestemt nummer du ikke kan ringe?

På grunn av svingninger i det offentlige telefonnettet (PTSN), kan vi ikke alltid garantere kvaliteten eller påliteligheten på anrop som er foretatt fra Skype. Slike problemer er vanligvis midlertidige, så hvis du har problemer med å ringe et bestemt nummer, foreslår vi at du prøver på nytt senere. Hvis problemet vedvarer, kan du rapportere dette ved å oppgi destinasjon og Skype-navn til Skypes kundeservice.

Er Internett-tilkoblingen god nok?

Kontroller at du har en sterk Internett-tilkobling med nødvendig båndbredde når du prøver å ringe. Hvis du er koblet til et Wi-Fi-nettverk, kan du flytte til et sted der signalet er sterkere eller til et annet nettverk.