Hvorfor har jeg problemer med å ringe en mobil- eller fasttelefon i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Hvis du opplever problemer med ringe i Skype, er det alltid lurt å se etter gjeldende problemer på Skype-statussiden.

Hvis du vil ringe en mobil- eller fasttelefon, trenger du Skype-kredit eller et abonnement. Da kan du ringe et nummer på kontaktens profil, eller bruke det numeriske tastaturet for å angi et telefonnummer.

Trenger du hjelp med å ringe fra Skype? Ta en kikk på denne veiledningen om hvordan du ringer i Skype.

Hvis du fremdeles ikke kan ringe, kan du se tabellen nedenfor for å få hjelp til å løse problemet:

Problem

Løsning

Kobler ikke Skype-samtalene dine til?

Kontroller at du har Anroper-ID aktivert hvis Skype-samtaler ikke kobler til.

Blir Skype-samtalene dine blokkert?

Sørg for at kontakten du ringer ikke befinner seg i et Skype-begrenset land, for eksempel UAE eller Marokko.
    Er du på et VPN? Koble fra VPN-et, og prøv å ringe på nytt.
    Sørg for at kontoen har alternativ kontaktinformasjon ved å logge på profilen din og oppdatere kontaktinformasjonen.

Har du nok Skype-kredit?

Du må ha nok Skype-kredit til å ringe destinasjonen, som varer minst ett minutt. Vi anbefaler at du kontrollerer Skype-kredit-saldoen før hver samtale, enten i Skype eller ved å logge på kontoen. Du kan også sjekke prissiden for å se hvor mye samtalen koster per minutt. Hvis du ikke har nok Skype-kredit, må du kjøpe kredit før du ringer.

Dekker abonnementet anropet du vil foreta?

Hvis du har et abonnement, men samtalen ikke vil koble til, er det sannsynlig at du prøver å ringe et nummer eller en destinasjon som ikke dekkes av abonnementet. Kontroller disse årsakene til hvorfor samtalen ikke kobler til med et abonnement.

Har du ringt et gyldig nummer?

Kontroller at du har ringt riktig nummer. Husk å velge land fra rullegardinlisten, eller skriv inn «+» og deretter landskoden, samt nummeret du vil ringe.

Støtter Skype nummeret du har ringt?

Skype støtter dessverre ikke anrop til alle tallområder i alle land. Det finnes bestemte premiumpriser eller geografiske/landsspesifikke numre som er forbudte eller ikke kan nås ved bruk av Skype.

Er det bare ett bestemt nummer du ikke kan ringe?

På grunn av svingninger i det offentlige telefonnettet (PTSN), kan vi ikke alltid garantere kvaliteten eller påliteligheten på anrop som er foretatt fra Skype. Slike problemer er vanligvis midlertidige, så hvis du har problemer med å ringe et bestemt nummer, foreslår vi at du prøver på nytt senere. Hvis problemet vedvarer, kan du rapportere dette ved å oppgi destinasjon og Skype-navn til Skypes kundeservice.

Er Internett-tilkoblingen god nok?

Kontroller at du har en god Internett-tilkobling med nødvendig båndbredde når du prøver å ringe. Hvis du er koblet til et Wi-Fi-nettverk, kan du flytte til et sted der signalet er sterkere eller til et annet nettverk.