Hvordan endrer jeg Skype-innstillingene?

Tilbake til søkeresultater

Slik finner du innstillingene i Skype (versjon 8):

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg InnstillingerSettings button.
    3. Velg en fane for å endre innstillingene.

Du kan få tilgang til Skype-innstillingene fra enhver plattform eller enhet, men du kan ikke endre alle innstillingene på alle plattformene.

• Konto og profil
      Sjekk at profilbildet ditt er synlig og se kontoinformasjonen din.

• Generelt
      Endre språk, velg alternativer for oppstart og avslutning, Cortana-innstillinger og se tilgjengelige hurtigtaster i Skype.

• Utseende
      Velg farge, lys eller mørk modus, og lys eller mørk høykontrast.

• Lyd og video (kun stasjonær)
      Velg kamerainnstillinger, endre følsomheten til mikrofonen og juster høyttalernivåene.

• Anrop
      Konfigurer anroper-ID, viderekobling av anrop, telefonsvar og andre anropsinnstillinger.

• Meldinger
      Slå av eller på lesebekreftelse, endre hvordan uttrykksikoner vises, tilpass skrifttypen og andre innstillinger for direktemeldinger.

• Varsler
      Angi flere, færre eller fjern hendelser som Skype skal varsle deg om, og se hvordan Ikke forstyrr fungerer.

• Kontakter
      Administrer blokkerte kontakter og personverninnstillinger for kontakter.

• Hjelp og tilbakemeldinger
      Se gjeldende Skype-versjon, finn koblinger til hjelpeartikler, nåværende Skype-status og hvordan du kan gi tilbakemeldinger.

Vil du vite mer?
    Slik administrerer du Skype-varsler på skrivebord og mobil
    Hvem kan se Skype-profilen og tilstedeværelsesstatusen min?
    Beskytte sikkerheten og personvernet ditt på nettet