Hvordan endrer jeg Skype-innstillingene?

Tilbake til søkeresultater

Slik finner du innstillingene i Skype:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg General settings gear icon Innstillinger.

Merk: Hvis du har problemer med å åpne innstillingene i Skype for Windows, Mac eller Linux, kan det hende de allerede er åpnet og skjult bak de andre vinduene.
    3. Velg fra følgende innstillinger for å foreta endringene:

Kommentar: Du kan få tilgang til Skype-innstillingene fra enhver plattform eller enhet, men du kan ikke endre alle innstillingene på alle plattformene.

• Account & Profile icon Konto og profil
        • Kontroller synligheten for profilbildet.
        • Se og administrer kontoinformasjonen.
      • General settings gear icon Generelt
        • Endre språket.
        • Velg alternativer for å starte og lukke. Vis tilgjengelige hurtigtaster for tilgjengelighet i Skype. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere eller mobilenheter).
        • Tilpass innstillingene for oversettelse ved å velge talespråk eller oversettelsesstemme
      • Appearance magic wand icon Utseende
        • Velg fargetema, lyse eller mørke moduser, og velg fra lyse eller mørke tilgjengelighetsmoduser med høy kontrast.
        • Aktiver modus for kompakt liste og vis bruker- og samtaleikoner. (Ikke tilgjengelig på mobil)
      • Audio & Video mic icon Lyd og video (kun for datamaskiner)
        • Velg kameraet ditt, og juster innstillingene.
        • Velg mikrofonen din og juster inndatanivåene. Velg høyttalerne dine og juster utgangsnivåene. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere)
      • Calling icon Taleanrop
        • Konfigurer anrops-ID, viderekobling og telefonsvarer.
        • Slå på teksting for anrop og andre anropsinnstillinger.
      • Messaging icon Meldinger
        • Slå av eller på lesebekreftelse, endre hvordan uttrykksikoner vises, endre tekststørrelsen og andre innstillinger for direktemeldinger.
        • Kontroller om det er mulig å ha bildene tilgjengelige når du viser en melding, ved å kontrollere når den skal lastes ned: aldri, med Wi-Fi eller med Wi-Fi og mobildata.
        • Tilpass innstillingene for automatisk nedlasting av filer. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere)
      • Notifications bell icon Varslinger
        • Øke eller redusere hvilke hendelser Skype varsler deg om.
        • Administrere Ikke forstyrr-funksjoner.
        • Administrer e-postvarsler.
      • Contacts icon Kontakter
        • Synkroniser kontakter. (ikke tilgjengelig i Skype for Windows eller Linux)
        • Behandle blokkerte kontakter.
        • Administrer personverninnstillingene for kontakter.
      • Help & Feedback info icon Hjelp og tilbakemelding
        • Kontroller gjeldende Skype-versjon.
        • Finn koblinger til hjelpeinnhold, og kontroller gjeldende Skype-status.
        • Gi tilbakemelding og vis mer informasjon.

Vil du vite mer?

Personvern
    Hvem kan se Skype-profilen og tilstedeværelsesstatusen min?
    Beskytte sikkerheten og personvernet din på nettet.