Hvordan oppdaterer jeg Skype?

Tilbake til søkeresultater

Velg Oppdater nå-knappen for å laste ned, installere og logge på den nyeste versjonen av Skype.

Oppdater nå

Skype for Windows 10. Se etter oppdateringer i Microsoft Store for å oppdatere.
    Merk: Hvis du er systemansvarlig for en organisasjon som har Microsoft Store-oppdateringer blokkert, og ønsker å aktivere oppdateringer for Skype, ser du disse trinnene for å aktivere distribuering av frakoblede apper.

Hvis du fortsatt bruker en gammel versjon når vi trekker tilbake eldre versjoner av Skype, kan det være du logges av Skype automatisk og ikke kan logge på igjen før du har oppgradert til den nyeste versjonen.

Oppdatere Skype for Windows 7 og 8 fra appen:

1. Logg på Skype.
    2. Velg Hjelp.
    3. Velg Se etter oppdateringer manuelt.

Merk: Hvis du ikke ser Hjelp-alternativet i Skype, trykker du på ALT for å få frem verktøylinjen.

Oppdatere Skype for Mac fra appen:

1. Logg på Skype.
    2. Velg Skype fra verktøylinjen.
    3. Velg Se etter oppdateringer.