Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Hva skal jeg gjøre hvis jeg oppdager krenkende atferd på Skype?

Hvis du føler at du er utsatt for krenkende atderd (misbruk, trusler, trakassering) på Skype fra en annen Skype-bruker, kan du gjøre følgende:

1. Blokker brukeren ved å høyreklikke kontaktnavnet og deretter klikke Blokker denne personen.
    2. Merk av boksen for Rapporter misbruk (hvis personen er i kontaktlisten din, kan du også merke av for Fjern fra kontaktlisten din).
    3. Klikk Blokker-knappen.
    4. Ta kontakt med lokale politimyndigheter for å rapportere hendelsen.