Hva skal jeg gjøre hvis jeg oppdager krenkende atferd på Skype?

Hvis du føler at du er utsatt for krenkende atderd (misbruk, trusler, trakassering) på Skype fra en annen Skype-bruker, kan du gjøre følgende:

1. Blokker brukeren ved å høyreklikke kontaktnavnet og deretter klikke Blokker denne personen.
  2. Merk av boksen for Rapporter misbruk (hvis personen er i kontaktlisten din, kan du også merke av for Fjern fra kontaktlisten din).
  3. Klikk Blokker-knappen.
  4. Ta kontakt med lokale politimyndigheter for å rapportere hendelsen.