Hva skal jeg gjøre hvis jeg ser støtende oppførsel på Skype?

Tilbake til søkeresultater

Hvis du mener du utsettes for støtende oppførsel (mishandling, trusler, utpressing, trakassering) på Skype av en annen Skype-bruker, er det et par ting du kan gjøre:

1. Blokker brukeren ved å høyreklikke på brukernavnet til vedkommende og klikke på Blokker denne personen.
    2. Merk av boksen Rapporter misbruk (hvis personen er i kontaktlisten din, merker du også av boksen Fjern fra kontaktlisten).
    3. Klikk på Blokker-knappen.
    4. Ta kontakt med din lokale politimyndighet for å rapportere hendelsen.