Hvordan endrer jeg status i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Statusen din viser andre om du er tilgjengelig. Slik endrer du statusen din:

Skype versjon 8 for mobil og stasjonær datamaskin og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg tilstedeværelsesknappen under profilbildet for å sette tilstedeværelsen til:

• Aktiv: La kontaktene få vite at du er tilgjengelig og klar til å chatte.
      • Borte: Du vises som om du har vært inaktiv eller borte fra datamaskinen i en time eller mer.
      • Ikke forstyrr: La kontaktene få vite at du ikke ønsker å bli forstyrret. De kan fremdeles sende deg direktemeldinger eller ringe, men du vil ikke bli varslet.
      • Usynlig: Skjuler tilstedeværelsesindikatoren for andre, men de vil se når du sist hadde statusen «Aktiv» eller «Ikke forstyrr».

Android 4.0.4–5.1

1. Fra Chatter trykker du på Meny menu button og deretter Min profil.
    2. Trykk for å sette tilstedeværelsesstatusen til:
      • Aktiv: La kontaktene få vite at du er tilgjengelig og klar til å chatte.
      • Ikke forstyrr: La kontaktene få vite at du ikke ønsker å bli forstyrret. De kan fremdeles sende deg direktemeldinger eller ringe, men du vil ikke bli varslet.
      • Usynlig: Skjuler tilstedeværelsesindikatoren for andre, men de vil se når du sist hadde statusen «Aktiv» eller «Ikke forstyrr».

Er du klar til å lære mer?
    Hvordan endrer jeg humørmeldingen min i Skype?
    Hva er forskjellen på en humørmelding og en status i Skype?
    Hvilke statuser er tilgjengelige i Skype?