Hjelp Android

Bekrefte telefonnummeret for å automatisk legge til mine venner i Skype for Android

I den nyeste versjonen av Skype for Android ber vi deg bekrefte telefonnummeret du kan Legg automatisk til personer fra adresseboken som også er på Skype.

Skype bruker denne informasjonen til å bekrefte din kontaktinformasjon og tillate andre å finne på Skype. Ved å bekrefte din kontaktinformasjon, kan vi sørge for at vi legger de riktige personene når automatisk legge til venner.

Bekrefte ditt:

  1. Angi telefonnummeret ditt i det angitte feltet, eller kontroller at tallet vi har forhåndsutfylt er riktig.
  2. Kontroller at du har valgt riktig land for ditt.
  3. Trykk på pil; Vi sender en bekreftelse PIN av SMS til nummeret du skrev inn.

  1. Hvis du ikke får PIN, kan du tappe På nytt kode for å sende på PIN eller Ring meg å motta en automatisert ringe å ha PIN lese.

  1. Skype vil gi deg beskjed når den er ferdig:

  1. Skype søker enhetens kontakter for folk du kjenner som allerede finnes på Skype.

  1. Foreslått kontakter vises i kontaktlisten, og du må invitere dem til å koble på Skype før du kan ringe eller chatte med dem. Hvis en av din Android adressebokkontakter også bruker denne funksjonen, og vet du (vi har bekreftet begge dine kontaktdetaljer), vil de automatisk bli lagt til som en kontakt på Skype.

Hvis du har problemer bekrefte mobilnummeret, er her noen ting du kan prøve:

  • jeg får en feilmelding etter jeg sende min telefonnummer for verifisering: Hvis du får en feil, Vennligst re-sjekk at antallet og landet du skrev inn er riktig, og prøv å sende ditt på nytt. Hvis dette ikke fungerer, kan vi ha et midlertidig problem kontrollere tall. Du kan prøve igjen senere ved å trykke Innstillinger, tappe administrere hvordan folk finner megog tappe legge til. Pass på at bruke adresseboken er valgt for innstillingen automatisk legge til venner .


  • jeg fikk en nettverksfeil under forsøk på å bekrefte nummeret mitt: hvis nettverksforbindelsen avbrytes under kontrollprosessen, kan du få en skjermen. Trykk Prøv på nytt å gjeninntre bekreftelsesprosessen - Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve igjen senere ved å trykke Innstillinger, tappe Behandle hvordan folk finner megog trykke Legg til tall.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja Nei

Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.
Maskinoversetting

VIKTIG! Denne artikkelen er oversatt ved hjelp av maskinoversetting i stedet for en menneskelig oversetter. Du finner mer informasjon i denne artikkelen. Skype bruker maskinoversetting for at hjelpe- og støtteartikler skal være tilgjengelig på mange språk. Disse maskinoversatte artiklene kan imidlertid inneholde grammatiske feil, feil syntaks eller feil valg av ord slik som gjerne en som ikke har språket som morsmål, også kan gjøre. Skype er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skader forårsaket av feiloversatt innhold eller som følge av våre kunders bruk av dette innholdet.

Se den opprinnelige artikkelen på engelsk: FA34469

Spør fellesskapet

Se hva andre sier om "Sikkerhet og blokkerte kontoer" i Skype-fellesskapet.

Bli med på samtalen

Trenger du fortsatt hjelp? Støtteteamet vårt er klare til å hjelpe deg. Spør dem nå