Skype for nettlesere er den enkleste måten å nyte Skype-funksjoner som du er kjent med i skrivebordsprogrammet, uten å måtte laste det ned. Du kan logge på Skype for nettlesere og begynn å chatte umiddelbart. Du må bruke Microsoft Edge, Chrome eller andre nettlesere som støttes. Mer informasjon om nettlesere som støttes for Skype for nettlesere.

Hva kan jeg gjøre med Skype for nettlesere?

Velg profilbilde profilbilde der du kan:

Nett-Skype-profil og -status

• Oppdater statusen til Aktive , Unna , Ikke forstyrr Eller Usynlig .

• Tilpass humørmeldingen til det du føler, eller bruk forhåndsinnstilte eksempler som Kommer straks tilbake Eller Ute til lunsj .

• Tilgang Bokmerker .

• Inviter venner .

• Tilgang Skype-profil .

• Legge til Skype-kreditt eller et abonnement fra Skype til Telefon .

• Få en Skype-nummer .

• Få tilgang til Innstillinger Menyen.

• Få tilgang til nedlastingssiden vår fra Skaff deg Skype-appen .

• Finne ut Noe nytt .

Velg Flere alternativer-knappen Mer -menyen for rask tilgang:

Mer-meny for Web Skype

• Innstillinger Menyen.

• Hjelp og tilbakemelding .

• Hurtigtaster .

• Logg av .

Fra hovedvinduet i Skype får du tilgang til:

Skype-hovedskjermen på nettet

• Søk-knappen Folk, grupper og meldinger – Søk for venner, grupper eller en samtale raskt.

• numerisk tastatur Numerisk tastatur - Få tilgang til det numeriske tastaturet for å ringe.

• Meldingsknapp Samtaler – Vis nylige chatter, favoritter og start en ny samtale.

• Anrop-faneknappen Samtaler – Finn nylige anrop, eller ring til en av kontaktene dine.

• Kontakter-knappen Kontakter – Gå til kontaktene dine der du kan legge til en ny kontakt, se Favoritter og enkelt filtrere Skype-kontaktene for å vise hvem som er Aktiv nå på Skype.

• Bjelleknapp for varsler Varsler – Vis Skype-varslene dine.

• Chatfilter Chatfilter – Sorter chattene etter Tid eller Ulest eller Skjul favoritter.

• Start samtale-knappen Møt nå - Samle en gruppe til et øyeblikkelig møte.

• Ny chat-knapp Ny chat – Start en ny gruppechat, en ny én-til-én-chat eller en ny privat samtale.

• Topptekst for chatnavn – Gå raskt til kontaktens eller gruppens profil og innstillinger.

• Søk-knappen Finne – Søk for spesifikk tekst i chatten.

• chatgalleri Galleri – Finn bilder, nettkoblinger og filer som er delt i chatten.

• Ikonet Legg til deltakere Opprett ny gruppe Eller Legg til i gruppe .

Er du klar til å lære mer?
Hvordan finne nye kontakter i Skype?
Hvordan sende en direktemelding?
Hvordan foreta et anrop i Skype?
Hvordan endre Skype-innstillingene mine?
Bruke Skype for nettlesere på en offentlig eller delt datamaskin