Navigere i Skype for Web og Outlook.com

Tilbake til søkeresultater

Skype for Web er nå tilgjengelig for alle brukere i alle land.

Hvis du er her fordi du er på Skype for Web, takker vi for at du hjelper oss å teste det nye produktet vårt. Tilbakemeldinger hjelper oss å forbedre Skype hver eneste dag.

Skype for Web er enkleste måten å bruke Skypes funksjoner på uten å laste ned programmet. Du kan logge på Skype for Web på Skype.com for å begynne å sende direktemeldinger med én gang. Hvis du vil ha tale- eller videosamtaler, må du bruke Microsoft Edge eller nyeste versjon av Chrome.

Skype for Web er tilgjengelig globalt. For å komme i gang går du til skype.com og klikker på koblingen for å starte Skype for Web, eller gå til web.skype.com.

Skype gir deg flere alternativer for pålogging, slik at du kan bruke Skype og Microsoft-tjenester på den beste måten for deg.

Du kan bruke et Skype-navn, en e-postadresse eller et telefonnummer til å logge på Skype for Web. Hvis du ikke har det, kan du opprette en ny konto for Skype.

Hvordan starter jeg en stemmesamtale eller en videosamtale?

For å dra nytte av Skypes tale- og videosamtaler med kontaktene dine i Outlook.com, må du bruke Microsoft Edge eller nyeste versjon av Chrome.

Hvis du mottar meldingen «Lyd- og videoanrop støttes ikke i nettleseren din», må du påse at du bruker Chrome eller Edge.

Viktig: Hvis nettleseren ikke støtter programtillegg, kan du sende direktemeldinger til kontaktene dine i Outlook.com, men alternativene for Skypes tale- og videosamtaler vil ikke være tilgjengelige. Men du kan dra ha Skype tale- og videosamtaler fra Skype-appen.

Hvordan ringer jeg mobiltelefoner og landtelefoner med Skype for Web?

I Skype for Web kan du nå ringe mobiltelefoner og landtelefoner. Alt du trenger, er en liten Skype-kreditt eller et Skype-abonnement for å begynne med rimelige samtaler fra Skype. Når du er logget på Skype for Web, klikker du på fanen for å ringe telefoner, velger destinasjonen, slår nummeret og trykker ringeknappen. Lær mer mer om hvordan du får en flott Skype-samtale.

Du kan bruk Skype for Web til direktemeldinger, samtaler og videosamtaler 1 : 1 eller i en gruppe – gratis. Du kan ha opptil 300 personer i en direktemeldingssamtale, 25 personer i en vanlig samtale og 10 personer i en gruppevideosamtale.

De kommende ukene vil å legge til alle de andre funksjonen, slik du kan på andre enheter. Følg med.

1. Når du er i samtale, ser du knappen for deling av bilder ved siden av knappen for uttrykksikoner.
    2. Trykk knappen for deling av bilder for å åpne filutforskeren og bla til bildet du vil dele.
    3. Når bildet er valgt, blir det lastet opp og vist i samtalehistorikken for alle deltakerne.

Du kan bruke Skype-uttrykksikoner til å friske opp samtalen din i Skype for Web ved å velge knappen for uttrykksikoner . Vi har også en funksjon i Skype for foreslåtte uttrykksikoner. Hvis du vil slå denne funksjonen på, klikker du Settings, Messaging og deretter Emoticon suggestions. Når funksjonen er slått på,vil den vise foreslåtte uttrykksikoner når du skriver bestemte ord.

Den vil også vise foreslåtte uttrykksikoner når du begynner å skrive en snarvei for et uttrykksikon «(»:

Etter hvert som du fortsetter å skrive, smalnes det inn til de mest relevante valgene for ordet du har skrevet:

Du kan sende kontaktinformasjonen til en kontaktperson til en annen kontaktperson i en samtale, så vedkommende kan legge til den andre personen i kontaktlisten sin. Det gjør det enkelt å sørge for at alle vennene dine er forbundet med hverandre i Skype.

Slik sender du kontaktinformasjonen til en kontaktperson:

1. Klikk knappen Send contacts over samtaletekstboksen.

2. I skjermbildet Send Contacts skriver du inn navnet til kontakten du vil sende, eller bla gjennom kontaktlisten, og velg kontakten du vil sende.
    3. Klikk Send-knappen. Du får en direktemelding som bekrefter at kontakten er sendt. Deretter kan mottakeren legge til personen i kontaktlisten sin.

Hold bare markøren over kontakten du vil slette fra kontaktlisten, høyreklikk, og velgSlett kontakt eller Blokker kontakt. Du kan også velge kontakten. I hovedvinduet klikker du én gang på kontaktkortet. Deretter kan du slette eller blokkere kontakten. Når du velger å blokkere en kontakt, får du også muligheten til å Rapportere misbruk fra denne personen.

Når du vil starte en gruppesamtale, en lydsamtale eller en videosamtale, kan du legge til nye deltakere i en eksisterende samtale eller opprette en ny gruppe.

Når du vil legge til nye deltakere i en eksisterende samtale, velger du knappen Add people. Hvis du vil opprette en ny gruppe, klikker du New, velger kontaktene du vil legge til i samtalen og klikker Confirm. Du kan enten begynne å snakke, eller starte en ny samtale ved å klikke lyd- eller videosamtaleknappene øverst til høyre. Finn ut mer om hvordan du sender en direktemelding i Skype.

Det er for øyeblikket ikke mulig å administrere lydinnstillingene. Denne funksjonen vil komme de neste månedene. Følg med her!

Skype for Web bruker WCAG-retningslinjene til å gi tilgjengelighet. Du kan for eksempel navigere i Skype for Web uten en mus (navigasjon bare med tastatur). Alle de viktige funksjonselementene i Skype for Web inneholder Aria-etiketten, som er det skjermlesere bruker til å identifisere ulike elementer av en side. Vi støtter også følgende tastatursnarveier:

• Svar på samtale (med video): Ctrl + Alt + PgUp
    • Svar på samtale (med lyd): Alt + PgUp
    • Avvis et anrop: Alt + PgDn