Hvordan får jeg en kvittering for Skype-kredit eller abonnementer jeg har kjøpt?

Tilbake til søkeresultater

Viktig: Denne artikkelen handler om månedlige kontoutdrag, som er forskjellige fra MVA-fakturaer. MVA-fakturaer er for øyeblikket tilgjengelig i enkelte land. Finn ut mer.

Du kan laste ned et månedlig kontoutdrag fra MyAccount når som helst.

Hva er inkludert i mitt månedlige Skype-kontoutdrag?

• En kvittering for Skype-kredit og abonnementer du har kjøpt.
    • Opplysninger om betalingshistorikken din, og hvordan du har brukt Skype-kredit (f.eks. til å ringe, sende SMS-er eller bruke Wi-Fi).
    • Tilbakebetalinger eller justeringer på kontoen din.

Det månedlige Skype-kontoutdraget ditt vil være tilgjengelig for nedlasting den 5. den etterfølgende måneden, og vil være tilgjengelig i seks måneder.

For å laste ned det månedlige kontoutdraget ditt:

1. Logg på kontoen din.
    2. Klikk på Kjøpslogg nederst på siden.
    3. Klikk på Last ned månedlig kontoutdrag.