Hvordan kan jeg laste ned MVA- eller GST-fakturaer i Skype Manager?

Tilbake til søkeresultater

Månedlige MVA- eller GST-fakturaer kan lastes ned fra administrator-instrumentpanelet til Skype Manager for spesifikke tildelinger. Du kan laste ned MVA- eller GST-fakturaer for en gitt måned den 5. neste måned, fakturaene blir tilgjengelige i seks måneder.

Du kan lese mer om hvordan Skype legger til MVA eller GST her.
    VAT- eller GST-fakturaer er tilgjengelig for nedlasting for administratorer i følgende land:

• Bulgaria
    • Kypros
    • Danmark
    • Estland
    • Ungarn
    • Italia
    • Latvia
    • Litauen
    • Malta
    • Portugal
    • Romania
    • Slovenia
    • Spania
    • Sveits

Vi belaster ikke MVA eller GST når du kjøper eller tildeler Skype-kredit, så disse transaksjonene reflekteres ikke i månedlige MVA-/GST-fakturaer. Tildelinger av abonnementer eller Skype-nummer belastes MVA eller GST, så du vil se disse transaksjonene i de månedlige MVA-/GST-fakturaene.

Medlemmers transaksjoner (Skype-kredit brukt for samtaler, SMS eller Wi-FI samt kjøp gjord med tildelt Skype-kredit) påføres MVA eller GST hvis den registrerte faktureringadressen til den personlig tilknyttede kontoen er i et land der MVA eller GST er gjeldende. Månedlige MVA-fakturaer for medlemstransaksjoner er tilgjengelig i enkelte land. Lær mer.

Andre Skype Manager-rapporter er tilgjengelig i administrator-instrumentpanelet.

Slik laster du ned en månedlig MVA-/GST-faktura:

1. Logg påSkype Manager-administrator.
    2. Klikk på Rapporter på instrumentbordet for Skype Manager.

Select Reports from Dashboard
    3. Klikk på Fakturaer.
    4. Velg måneden du ønsker MVA-/GST-fakturaen for og klikk på Last ned for å lagre fakturaen for tildelingen i PDF-format.

Nedenfor er et eksempel på en MVA-/GST-faktura med hver kolonne forklart:
    VAT/GST example invoice

1. Kundedetaljer: ditt navn og din adresse
    2. Fakturanummer: unik fakturaidentifkator
    3. Fakturadato: vanligvis den siste dagen i måneden
    4. Dato: transaksjonsdato
    5. Beskrivelse: anrop eller kjøp du har utført
    6. Type: i typefeltet kan du se om elementet er et kjøp, anrop eller en SMS.
    7. Nettobeløp: Beløpet betalt for elementet
    8. Avgifter: MVA-/GST-beløpet betalt for elementet
    9. Beløp: totalbeløp betalt inkludert MVA-/GST for elementet
    10. Totalt beløp for avgifter:: totalt MVA-/GST-beløp betalt for måneden
    11. Avgiftssats: den gjeldende avgiftssatsen brukt for å beregne MVA/GST
    12. Brutto totalbeløp: totalbeløp og betalt MVA/GST