Jeg kjenner ikke til den registrerte e-postadressen min

Den registrerte e-postadressen er et viktig element i sikkerheten til kontoen. Vi bruker den til å bekrefte eierskap av kontoen.

Vanligvis er den registrerte e-postadressen adressen du brukte da du registrerte deg som Skype-bruker. Hvis du ikke er sikker på hva den er, kan vi vise deg hvor du finner den. Hvis du ikke får logget deg på kontoen – og ikke husker eller har tilgang til den registrerte e-postadressen, vil vi fortelle deg hva du må gjøre.

Jeg får logget meg på kontoen

Slik finner du den registrerte e-postadressen:

1. Logg deg på kontoen.

2. Klikk profilbildet eller velg Rediger profil under Kontodetaljer.

3. Under Kontaktdetaljer vises alle e-postadressene du har lagt til for Skype. Den registrerte e-postadressen er den som er merket Primær e-postadresse.

Jeg får ikke logget meg på kontoen

Har du glemt den registrerte e-postadressen? Hvis du har forsøkt å skrive inn e-postadressen på Problemer med å logge inn?-siden og det ikke fungerte, eller du ikke lenger har tilgang til den registrerte e-postadressen (hvis du for eksempel brukte en e-postadresse til et arbeidssted du ikke lenger har), kan vi kanskje hjelpe deg. Du vil måtte kunne bekrefte annen informasjon på kontoen, som kredittkortet du brukte til å kjøpe Skype-kreditt.

1. Gå til denne siden for anmodning om støtte.

Velg emne (Konto og passord) og beslektet problem (problemer med passord/Skype-navn), og klikk Neste.
  2. Velg en kontaktmetode.

Velg E-poststøtte, oppgi kontaktopplysninger, beskriv problemet du har og klikk Send. Representantene våre vil gå gjennom informasjonen og finne ut om kontoen kan bekreftes.

Har du allerede vært i kontakt med oss, men ikke fått svar?
Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke får svar fra kundeservice.