Hvordan du har en stor Skype samtale

Hvis du gjør en stemme- eller videosamtale på Skype for Windows desktop, det er godt å være forberedt-spesielt hvis det er en viktig samtale som et jobbintervju eller et planlagt snakke med en kollega eller din kjære. Følgende tips kan hjelpe deg få mest mulig ut av din Skype ringe før du starter.

1. Kontroller Internett-tilkoblingen.

For å få store samtalekvaliteten, må en stabile forbindelse med nok båndbredde. De beste resultatene:
    • Bruk en kablet tilkobling.
    • Hvis du bruker en trådløs tilkobling, kan du prøve å flytte nærmere til ruteren for å få et bedre signal.
    • Lukk andre programmer som bruker tilkoblingen.
    Få mer hjelp med å løse dine tilkoblingsproblemer.
  2. Kontroller om datamaskinen.

Datamaskinens maskinvare og programvare kan påvirke samtalen. For best kvalitet:
    • Bruk den nyeste versjonen av Skype.
    • Sjekk at du har minimumskravene for å kjøre Skype.
    • Kontroller at datamaskinen er oppdatert og du har lastet ned operativsystemoppdateringer du trenger.
    • Hvis mulig, bruke hodetelefoner eller en egen mikrofon og høyttalere.
    Få mer hjelp med å løse problemer mikrofon og høyttalere .
  3. Kontroller innstillingene for Skype.

Gå til verktøy > Alternativer for å sjekke innstillingene for lyd og video. Denne korte videoen viser deg hvordan.

4. Gjøre en gratis test ringe.

Du kan øve ringer og sjekke at høyttalerne og mikrofonen fungerer som de skal. Bare skriv inn echo123 i søkefeltet Skype å komme i gang. Lær mer om hvordan du gjør en test ringe.
  5. Sikre deg din venn.

Hvis personen du ringer ikke allerede i din kontaktliste, legge dem nå, og se at de er tilkoblet og tilgjengelig. Du ringer en landline eller mobilnummer? I så fall trenger du nok Skype kreditt eller et abonnement å ringe.
  6. Få behagelig.

Velg et rolig, behagelig sted i et godt opplyst rom. For beste video kvalitet, bruk en lys bakgrunn og kontroller at du ikke har skarpe lys rett bak deg. Beste lydkvalitet, begrense bakgrunnsstøy slik at stemmen din tydelig hørbar.

Nå er du klar til å gå. Husk, for best kvalitet både deg og personen du ringer bør følge disse tipsene, så spør din venn å sjekke dem ut for.

Hvis du har fulgt tipsene ovenfor og har problemer med Skype samtaler, sjekk ut våre ringe kvalitet guide.

Få hjelp med ringer Skype.