Hvordan konfigurerer og bruker jeg Skype Translator?

Tilbake til søkeresultater

Det er mulig å snakke og chatte med personer over hele verden ved hjelp av Skype Translator.

1. Start Skype Translator.

• I Skype (versjon 8) for skrivebordet:  Høyreklikk på kontakten og klikk Vis profil, eller gå til chatten med kontakten og klikk på navnet øverst. Klikk på Start oversetteren. En ny oversatt chat vil bli opprettet.
      • I Skype for Windows 10: Høyreklikk på kontakten og klikk Vis profil, eller gå til chatten med kontakten og klikk på navnet øverst. Klikk Start oversetteren. En ny oversatt chat vil bli opprettet.
      • I Skype (versjon 8) for mobil: Trykk og hold på kontakten og trykk på Vis profil på chatteskjermen, eller gå til chatten med kontakten og trykk på navnet øverst. Trykk på Start oversetteren. En ny oversatt chat vil bli opprettet.
    2. I den oversatte chatten vil du få spørsmål om å velge foretrukne språk og om du ønsker å være representert med en kvinne- eller mannsstemme i tale- og videosamtaler. Språkene vil bli fylt ut på forhånd, men du kan også endre dem.
    3. Under samtalen vil du se meldingene dine slik de opprinnelig ble skrevet, og oversettelsen på de foretrukne språkene.

Merk: Teksting er tilgjengelig i Skype (versjon 8) og i Skype for Windows 10. Når du ønsker en oversatt lyd- eller videosamtale, klikker du ikonet for lyd- eller videosamtale i samtalen. Det du sier, vil bli oversatt, og oversettelsen vil også bli vist som teksting i samtalevinduet.

Den oversatte chatten vil deretter være tilgjengelig blant de nylige chattene med den personen. Hvis du vil starte en oversatt chat med noen andre, må du starte oversetteren for dem på samme måte.

Viktig: En oversatt chat vil bare støtte deg og én enkelt kontakt. Hvis du forsøker å legge til en annen deltaker eller robot i den oversatte chatten, vil du få en melding om at oversettingen ikke vil fungere lenger før den nye deltakeren fjernes. Når deltakeren fjernes, vil du se at oversettingen fortsetter på vanlig måte.

Ja, men først trenger du litt Skype-kreditt eller et abonnement.

I Skype (versjon 8) på mobil og Skype (versjon 8) for skrivebord:

1. Trykk og hold eller høyreklikk mobil- eller fasttelefonnummeret under nylige chatter eller Kontakter.
    2. Velg Vis profil.
    3. Velg Start oversetteren.
    4. En oversatt chat startes. Velg det foretrukne språket for både deg og kontakten, og foreta deretter anropet.

Vi støtter mer enn 50 språk når det gjelder direktemeldinger.

Vi støtter vi for øyeblikket disse språkene for tale- og videosamtaler:
    Arabisk
    Arabisk (levantinsk)
    Kinesisk (mandarin)
    Engelsk
    Fransk
    Tysk
    Hindi
    Italiensk
    Japansk
    Portugisisk (Brasil)
    Russisk
    Spansk

Klar til å lære mer?
    Skype Translator og personvern
    Hvordan ringer jeg i Skype?
    Hvordan kan jeg finne og legge til kontakter i Skype?