Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Hvordan konfigurerer og bruker jeg Skype Translator?

Det er mulig å snakke og chatte med personer over hele verden ved hjelp av Skype Translator.

1. Start Skype Translator.

• I nye Skype for Windows, Mac og Linux: Høyreklikk kontakten og klikk Vis profil, eller gå til chatten med kontakten og klikk navnet øverst. Klikk Start oversetteren. En ny oversatt chat vil bli opprettet.
      • I Skype for Windows 10: Høyreklikk kontakten og klikk Vis profil, eller gå til chatten med kontakten og klikk navnet øverst. Klikk Start oversetteren. En ny oversatt chat vil bli opprettet.
      • I nye Skype for mobilenheter: Trykk og hold kontakten og trykk Vis profil på chatteskjermen, eller gå til chatten med kontakten og klikk navnet øverst. Trykk Start oversetteren. En ny oversatt chat vil bli opprettet.
    2. I den oversatte chatten vil du få spørsmål om å velge foretrukne språk og om du ønsker å være representert med en kvinne- eller mannsstemme i tale- og videosamtaler. Språkene vil bli fylt ut på forhånd, men du kan også endre dem.
    3. Under samtalen vil du se meldingene dine slik de opprinnelig ble skrevet, og oversettelsen på de foretrukne språkene.

Obs! Teksting er tilgjengelig i nye Skype og i Skype for Windows 10. Når du ønsker en oversatt lyd- eller videosamtale, klikker du ikonet for lyd- eller videosamtale i samtalen. Det du sier, vil bli oversatt, og oversettelsen vil også bli vist som teksting i samtalevinduet.

Den oversatte chatten vil deretter være tilgjengelig blant de nylige chattene med den personen. Hvis du vil starte en oversatt chat med noen andre, må du starte oversetteren for dem på samme måte.

Viktig: En oversatt chat vil bare støtte deg og én enkelt kontakt. Hvis du forsøker å legge til en annen deltaker eller robot i den oversatte chatten, vil du få en melding om at oversettingen ikke vil fungere lenger før den nye deltakeren fjernes. Når deltakeren fjernes, vil du se at oversettingen fortsetter på vanlig måte.

Skype Translator i Skype for Windows-skrivebordet eller Skype for nettlesere

1. Velg en kontakt.
    2. Velg ikonet for global oversetter .
    3. Slå oversetteren .
    4. Bruk rullegardinmenyen ved siden av kontaktens navn til å velge språk for oversettelsen under en samtale eller for en direktemelding.
    5. Under en samtale:
      • Den beste måten å forstå oversettelser på er ved å bruke hodetelefoner.
      • Pass på at du snakker tydelig, og vent til oversettelsene vises.
      • Når du eller kontakten snakker, vil du høre oversettelsene i hodetelefonene, og de vil også bli vist på skjermen.

Ja, men først trenger du litt Skype-kreditt eller et abonnement.

I nye Skype for mobilenheter og nye Skype for Windows, Mac og Linux:

1. Trykk og hold eller høyreklikk mobil- eller fasttelefonnummeret under nylige chatter eller Kontakter.
    2. Velg Vis profil.
    3. Velg Start oversetteren.
    4. En oversatt chat startes. Velg det foretrukne språket for både deg og kontakten, og foreta deretter anropet.

I Skype for nettlesere:

1. Velg det numeriske tastaturet og tast inn telefonnummeret.
    2. Velg Skype Translator-alternativet ved siden av samtaleknappen.
    3. Velg språk for oversettelsen, og foreta deretter anropet.
    4. Når anropet blir besvart, vil personen du ringer høre en kort melding som forteller vedkommende at samtalen blir tatt opp og oversatt via Skype Translator. Deretter kan du begynne å snakke.

Oversettelse for mobil- og fasttelefonsamtaler er ikke tilgjengelig i Skype for Windows-skrivebordet.

Ja, hvis kontakten har et telefonnummer lagret i profilen sin, kan du ringe vedkommende med Skype Translator. Dette er bare tilgjengelig i Skype for nettlesere.

Vær oppmerksom på at oversettelse for mobil- og fasttelefonsamtaler ikke er tilgjengelig i Skype for Windows-skrivebordet.

1. Velg en kontakt.
    2. Velg ikonet for global oversetter i Skype for nettlesere.
    3. Slå oversetteren .
    4. Bruk rullegardinmenyen ved siden av kontaktens navn til å velge språk for oversettelsen under en samtale.
    5. Velg samtaleknappen og nummeret du vil ringe.

Vi støtter mer enn 50 språk når det gjelder direktemeldinger.

Når det gjelder tale- og videosamtaler, støtter vi for øyeblikket disse språkene:
    Arabisk
    Arabisk (levantinsk)
    Engelsk
    Fransk
    Hindi
    Italiensk
    Japansk
    Kinesisk (mandarin)
    Portugisisk (Brasil)
    Russisk
    Spansk
    Tysk

Vil du vite mer?
    Skype Translator og personvern
    Hvordan har jeg samtaler med Skype?
    Hvordan finner jeg og legger til kontakter i Skype?