Hvordan kan jeg laste ned en MVA- eller GST-faktura?

Tilbake til søkeresultater

MVA- og GST-fakturaer er bare tilgjengelige for nedlasting for Skype-kunder som befinner seg i land som belaster MVA eller GST:

• Bulgaria
    • Kypros
    • Danmark
    • Estland
    • Ungarn
    • Italia
    • Latvia
    • Litauen
    • Malta
    • Portugal
    • Romania
    • Slovenia
    • Spania
    • Sveits

Hvis du ikke befinner deg i et av disse landene, kan du ikke laste ned en MVA-faktura, men du kan se en detaljert oversikt over alle Skype-transaksjonene og aktivitetene i det månedlige kontoutdraget.

Obs! Skype Manager-administratorer som krever MVA- og GST-fakturaer, bør lese denne artikkelen.

Du kan laste ned månedlige MVA- eller GST-fakturaer for en gitt måned på den 5. den neste måneden. Fakturaer er tilgjengelige i seks måneder. Vær oppmerksom på at Skype-kredit på månedlige fakturaer gjenspeiler faktisk kreditt som brukes, ikke beløpet som ble kjøpt.

Slik laster du ned en MVA- eller GST-faktura:

1. Logg på kontoen din.
    2. Klikk på Rapporter -fanen.
    3. Klikk på Fakturaer.
    4. Klikk på Last ned-koblingen ved siden av faktureringsmåneden du vil laste ned.

Nedenfor er et eksempel på en faktura med hver kolonne forklart.

1. Kundedetaljer: navnet ditt og adressen din
    2. Fakturanummer: unik fakturaidentifkator
    3. Fakturadato: vanligvis den siste dagen i måneden
    4. Dato: transaksjonsdato
    5. Beskrivelse: anrop eller kjøp du har utført
    6. Brukt: samtalevarighet eller antall sendte SMS-er
    7. Type: forteller deg om elementet er et kjøp, et anrop eller en SMS.
    8. Pris: enhetskostnad (per minutt for anrop eller per melding for SMS) for hvert element
    9. Nettobeløp: beløpet betalt for elementet
    10. Avgiftsbeløp: MVA- eller GST-beløpet betalt for elementet
    11. Beløp: totalbeløp betalt inkludert MVA eller GST for elementet
    12. Totalt beløp for avgifter: totalt MVA- eller GST-beløp betalt for måneden
    13. Avgiftssats: den gjeldende avgiftssatsen brukt til å beregne MVA eller GST
    14. Brutto totalbeløp: totalbeløp og betalt MVA og GST