Hva er GIF-er, klistremerker og mojier i Skype?

Tilbake til søkeresultater

De gangene ord eller uttrykksikoner bare ikke strekker til, kan du uttrykke deg med GIF-er, klistremerker eller mojier i direktemeldingene dine.

Expression Picker Window

Slik sender du en GIF, et klistremerke eller en moji i en direktemelding:

1. Velg uttrykksvelgeren expression picker icon i samtaleboksen.
    2. Velg knappen for GIF-erGIF button, klistremerker Stickers button eller mojier Mojis button  øverst i uttrykksvelgervinduet.
    3. Bruk Search button Søk og rull for å bla gjennom alternativene.
      • Du kan også velge ett av kategoriikonene nederst og deretter rulle for å bla gjennom hvert alternativ.
    4. Slik forhåndsviser du en GIF, et klistremerke eller en moji og sender den til chatten:
      • Mobil – Trykk på en GIF eller moji for å forhåndsvise den, og trykk deretter på Send Send button-knappen. For klistremerker ser du en forhåndsvisning mens du blar. Trykk på et klistremerke for å sende det.
      • Stasjonære enheter – Beveg pekeren over en GIF, et klistremerke eller en moji for å forhåndsvise den, og klikk for å sende den.
    Obs: GIF-er og klistremerker støttes ikke i Skype på Android 4.0.4–5.1.

GIF-ene, klistremerkene og mojiene du kan sende, avhenger av hvor du befinner deg – noen er bare tilgjengelige i bestemte områder. Du kan imidlertid motta alle fra vennene dine, uansett hvor du befinner deg i verden.