Vanlige spørsmål om personvern for Skype Translator

Tilbake til søkeresultater

Når du bruker Skype-funksjonene for oversettelse, blir samtalen oppbevart og brukt i Skype for å forbedre oversettelsestjenesten. Med din tillatelse kan dataene brukes til å forbedre Microsofts produkter og tjenester. For å styrke utviklingen av teknologien for oversettelse og talegjenkjenning, blir setninger og automatisk transkripsjon analysert, og eventuelle korrigeringer blir lagt inn i systemet vårt, for å bygge mer velfungerende tjenester. Dette kan omfatte transkripsjon av lyd innspillinger med Microsoft-ansatte og-leverandører, som er underlagt fremgangsmåter som er utformet for å beskytte brukernes personvern, inkludert å identifisere data, som krever taushets avtaler med forhandlere og deres ansatte, og som krever at leverandører oppfyller de høye personvern standardene som gjelder i europeisk lovgivning og andre steder.

Lydsamtaler spilles bare inn når oversettelsesfunksjoner blir valgt av en bruker.

Slik stopper du en oversatt samtale:

1. Trykk eller klikk på chat-toppteksten.
    2. Rull ned til “oversett samtale” og velg stopp oversettelser.
    3. Den oversatte samtalen deaktiveres, og et varsel sendes til chatten.

For at vi skal kunne tilby deg en oversatt samtale, sendes innholdet i kommunikasjonen din gjennom våre tjenester for talegjenkjenning og/eller oversettelse, før de returneres i det språket du har valgt. Oversettelse i Skype er ny teknologi som blir bedre jo mer den brukes. For å styrke utviklingen av teknologien, kontrollerer vi de automatiske oversettelsene og mater eventuelle korrigeringer tilbake til systemet, for å bygge mer velfungerende tjenester.

Microsoft kan bruke taleinnspillinger i Skype Translator til produktforbedring. Produktforbedring kan innbefatte både automatiserte og manuelle (menneskelige) behandlingsmetoder. Vi anvender kun menneskelig behandling under din eksplisitte tillatelser. Hvis du vil styrke, lære opp og bedre nøyaktigheten til de automatiserte behandlingsmetodene (for eksempel oversettings- og transkripsjonstjenester), kan Microsoft-ansatte og -leverandører med din tillatelse manuelt gå gjennom noen av forutsigelsene og implikasjonene som produseres av automatiserte metoder, mot de underliggende dataene som forutsigelsene og implikasjonene ble laget fra. Med din tillatelse, kan korte snutter fra et lite utvalg av taledata som Microsoft har indentifisert gjennomgås manuelt for å forbedre taletjenester, for eksempel gjenkjenning og oversettelse.

Ja. Innstillingene for de oversatte samtalene er enhetsspesifikke. Dette betyr at tillatelsene ikke vil synkroniseres på tvers av enhetene som er koblet til Microsoft-kontoen din. Du må aktivere innstillingen på hver enhet du bruker oversatte samtaler på.

Ja, du kan endre tillatelsene når som helst ved å veksle innstillingen i innstillingene for oversettelse.

Translator settings to allow voice data

Samtaler som bruker oversettelse krypteres under overføring til og fra Microsofts servere.

Nei, Skype bruker ikke informasjonen som samles inn via oversettelsesfunksjoner til å selge reklame.