Gå til hovedinnhold

Alle produkter

Vanlige spørsmål om personvern for Skype Translator

Tilbake til søkeresultater

Når du bruker Skype-funksjonene for oversettelse, blir samtalen oppbevart og brukt i Skype for å forbedre Microsoft-produkter og tjenester. For å styrke utviklingen av teknologien for oversettelse og talegjenkjenning, blir setninger og automatisk transkripsjon analysert, og eventuelle korrigeringer blir lagt inn i systemet vårt, for å bygge mer velfungerende tjenester. Dette kan omfatte transkripsjon av lyd innspillinger med Microsoft-ansatte og-leverandører, som er underlagt fremgangsmåter som er utformet for å beskytte brukernes personvern, inkludert å identifisere data, som krever taushets avtaler med forhandlere og deres ansatte, og som krever at leverandører oppfyller de høye personvern standardene som gjelder i europeisk lovgivning og andre steder.

Lydsamtaler spilles bare inn når oversettelsesfunksjoner blir valgt av en bruker.

Hvis du vil forlate en oversatt chat:

• Høyreklikk på den oversatte chatten på skrivebordet, og velg Forlat gruppe.
    • På mobile enheter, trykk og hold på den oversatte chatten og trykk på Forlat gruppe.

For at vi skal kunne tilby deg en oversatt samtale, sendes innholdet i kommunikasjonen din gjennom våre tjenester for talegjenkjenning og/eller oversettelse, før de returneres i det språket du har valgt. Oversettelse i Skype er ny teknologi som blir bedre jo mer den brukes. For å styrke utviklingen av teknologien, kontrollerer vi de automatiske oversettelsene og mater eventuelle korrigeringer tilbake til systemet, for å bygge mer velfungerende tjenester.

Samtaler som bruker oversettelse krypteres under overføring til og fra Skype-servere.

Nei, Skype bruker ikke informasjonen som samles inn via oversettelsesfunksjoner til å selge reklame.