Vil du dele bildet du tok for tre uker siden på telefonen, eller den oppskriften du lagret på datamaskinen? Du kan dele bilder, filer og nettsteder med venner på Skype ved hjelp av Windows, Mac, Linux, Android-telefon eller -nettbrett og iPhone eller iPad.

Følg disse trinnene for å dele fra Windows.

1. Åpne Filutforsker .

2. Høyreklikk på bildet eller filen du vil dele.

3. Velg Del med Skype .

4. Bruk Søk eller bla gjennom kontaktene til du finner det du vil bruke.

5. Velg Sende ved siden av kontakten du vil dele.

Når det er fullført, deles bildet eller filen til Skype. Du kan velge flere kontakter du vil dele eller lukke Del med Vinduet.

Følg disse trinnene for å konfigurere deling og deling fra Mac-maskinen.

1. Åpne Finder .

2. Finn og kontroll-klikk bildet eller filen du vil dele.

3. Velg Åpne med , og velg deretter Skype .

4. Bruk Søk eller bla gjennom kontaktene til du finner det du vil bruke.

5. Velg Sende ved siden av kontakten du vil dele.

Når det er fullført, deles bildet eller filen til Skype. Du kan velge flere kontakter du vil dele eller lukke Del med Vinduet.

Følg disse trinnene for å dele fra Linux.

1. Finn og høyreklikk bildet eller filen du vil dele.

2. Velg Del med Skype .

3. Bruk Søk eller bla gjennom kontaktene til du finner det du vil bruke.

4. Velg Sende ved siden av kontakten du vil dele.

Når det er fullført, deles bildet eller filen til Skype. Du kan velge flere kontakter du vil dele eller lukke Del med Vinduet.

Følg disse trinnene for å aktivere deling i iOS for Skype.

1. Åpne Bilder Eller Safari .

2. Trykk på bildet, eller gå til nettstedet du vil dele.

3. Trykk på Dele Knappen del-knappen i iOS .

4. Hvis du ikke har Skype i delingsalternativene:

• Sveip til venstre, og trykk deretter Mer .

• Trykk Redigere for å legge til Skype i Favoritter .

• Du kan også flytte Skype opp og ned i listen, slik at det vises som det første alternativet når du vil dele et bilde eller nettsted. Bare trykk og hold nede Flytte til høyre, og dra Skype dit du vil ha den.

• Trykk Gjort øverst på skjermen.

5. Trykk Skype for å begynne å dele nettstedet eller bildet.

6. Velg Skype-kontakten, og trykk Sende .

Når du er ferdig, deles bildet eller nettstedet til Skype, og du blir tatt tilbake til der du var.

Følg disse trinnene for å dele fra Android-telefonen eller -nettbrettet.

1. Åpne fotogalleriet eller nettleseren.

2. Trykk på bildet, eller gå til nettstedet du vil dele.

3. Trykk på Dele Knappen Del-knappen i Android .

• Avhengig av hvilken nettleser du bruker, må du kanskje trykke på Mer Knappen Mer-menyknapp for å se Dele i nettleseren.

4. Trykk Skype i listen over delingsalternativer.

• Hvis du har delt via Skype før, kan du også velge blant kontakter som du ofte har delt med, øverst i delingsalternativene for å dele med kontakten umiddelbart.

5. Velg en kontakt du vil dele med. Skriv inn en melding om ønskelig.

6. Trykk Sende .

Når du er ferdig, deles bildet eller nettstedet til Skype, og du blir tatt tilbake til der du var.