Hjelp for Skype

    Alle produkter

    Hvordan fjerner eller sletter jeg direktemeldinger i Skype?

    Tilbake til søkeresultater

    Finn meldingen du vil slette …

    mobil: Trykk og hold inne meldingen og velg Fjern eller Slett.

    skrivebord: Høyreklikk på meldingen og velg Fjern eller Slett.

    Var denne artikkelen nyttig?

    Ja Nei

    Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

    Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop