Hvordan fjerner jeg en direktemelding eller sletter en chat i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Slik fjerner du en direktemelding:

mobil: Trykk og hold inne meldingen, og velg deretter Fjern.

skrivebord: Høyreklikk på meldingen, og velg Fjern.

Obs! Hvis du fjerner en direktemelding du har sendt, fjernes den for alle i en chat, og ingen kan se den i denne chatten. Du kan bare fjerne direktemeldinger som du har sendt. Du kan ikke fjerne direktemeldinger andre har sendt i en chat.

Slik sletter du en chat:

mobil: Trykk og hold på en samtale i chatlisten, og velg deretter Slett samtale.

skrivebord: Høyreklikk på en samtale i chatlisten, og velg deretter Slett samtale.

Obs! Hvis du sletter en samtale, slettes kopien av meldingene dine i samtalen, og samtalen fjernes fra chatlisten. Hvis du starter en ny samtale med noen, vil du ikke kunne se samtaleloggen der samtalen tidligere ble slettet.

Slik forlater du en chat:

mobil: Trykk og hold på en samtale i chatlisten, og velg deretter Forlat gruppe.

skrivebordet: Høyreklikk på en samtale i chatlisten, og velg deretter Forlat gruppe.

Obs! Hvis du forlater en gruppesamtale, slettes kopien av meldingene dine i samtalen, og samtalen slettes fra chatlisten. Hvis du blir med i samtalen på nytt, kan du se hele samtaleloggen igjen eller fra det øyeblikket du blir med på nytt, avhengig av innstillingene for chatteloggen.

Hvordan skjuler jeg en chat i Skype? Finn ut mer.