Skype-fildeling: filtyper, -størrelser og tidsgrenser

Tilbake til søkeresultater

Du kan sende, motta og se alle filtyper i Skype.

Det finnes størrelsesgrenser for filer, og enkelte filtyper kan kreve separat programvare eller en app for å se dem.

Det foreligger en størrelsesgrense på 300 MB for delte filer. Hvis du sender en fil som er for stor, får du feilmeldingen «Ikke sendt – filen er større enn 300 MB».

Hvis du vil sende en fil som er større enn 300 MB, kan du dele den med venner og familie med OneDrive, vår sikre og pålitelige skylagring.

Ja. Alle filtyper du deler på Skype synkroniseres på tvers av alle enhetene dine. Noe som betyr at hvis du deler noe på Skype på datamaskinen, blir det også tilgjengelig for å lastes ned på den mobile enheten og omvendt.

Gjør deg klar til å lære mer …
    Feilsøk problemer rundt å sende og motta filer