Hva er Skype-roboter, og hvordan legger jeg dem til som kontakter?

Tilbake til søkeresultater

Robotene er kunstig intelligente programmer som du kan chatte med i Skype. Bare klikk på robot og begynn å skrive.

Merk: Etter 31. oktober 2019 vil ikke Skype-robot kanalen lenger godta nye registreringer, men eksisterende roboter vil fortsette å fungere.

Hvis du vil finne en robot, bruker du Søk i Skype.

På mobil:

1. Trykk på knappen Ny Chat i Chat.
      • New chat button in Android i Android
      • New chat button iOS på IPhone og IPad
    2. Bruk søke feltet til å finne roboten.

På skrivebordet:

1. Trykk på knappenNew chat desktop Chat, i Chat.
    2. Velg Ny Chat , og bruk deretter søke feltet til å finne roboten.

Du kan blokkere eller fjerne en robot på samme måte som en vanlig Skype-kontakt. Få hjelp med å blokkere eller fjerne en kontakt.

Om du ønsker å gi tilbakemelding om en spesifikk robot, kan du kontakte utvikleren av roboten direkte. Du finner navnet på utvikleren i «laget av»-sekskjonen på robotens profil.

Skype-roboter er for foreløpig tilgjengelig i følgende land / marked. Tilgjengeligheten for individuelle roboter bestemmes av robotens utvikler.

• Australia
    • Brasil
    • Canada
    • Frankrike
    • Tyskland
    • India
    • Irland
    • Italia
    • Latin-Amerika
    • Nederland
    • New Zealand
    • Portugal
    • Russland
    • Singapore
    • Spania
    • USA
    • Storbritannia