Hva er Skype-roboter, og hvordan legger jeg dem til som kontakter?

Tilbake til søkeresultater

Denne artikkelen gjelder for Skype (versjon 7).

Roboter er programmer med kunstig intelligens. De kan utføre mange nyttige oppgaver, som å søke etter nyheter, oppsummere nettsider, spille spill, og mer. Du kan starte en samtale med en robot på samme møte som men venner: Klikk på en robot og skriv i vei.

Add bot icon

Android

Fra «Kontakter», velg Roboter fra rullegardinmenyen. Du finner også tilgjengelige roboter ved å klikke på den svevende handlingsknappen, og deretter Finn roboter.

På Skype Lite: Klikk på robot-ikonet fra listen over foreslåtte roboter, eller søk etter roboter ved trykke på densvevende handlingsknappen, og deretter «Finn roboter».

iOS

Velg robotikonet fra fanen Nylige. Du kan også finne tilgjengelige roboter i Kontaktene dine.

Mac

Velg Kontakter, og deretter Legg til roboter ...

Nett

Velg Finn roboter.

Windows-skrivebordet

Velg ikonet Legge til roboter.

Skype for Windows 10

Velg fanen Roboter.

Bla i listen over tilgjengelige roboter og velg den du ønsker. Når du har valgt en robot, trykker du på Legg til robot (eller Kom i gang).

Det er flere måter å sjekke om en robot er Skype-sertifisert:
    List of certified bots

• Robotens Skype-profil vil indikere at den er sertifisert.

• Vanlige avatarer er runde. Avataren til Skype-roboter er sekskantformet.

• Det er et grått hakemerke ved siden av kontaktnavnet.

Du kan blokkere eller fjerne en robot på samme måte som en vanlig Skype-kontakt. Få hjelp med å blokkere eller fjerne en kontakt.

Om du ønsker å gi tilbakemelding om en spesifikk robot, kan du kontakte utvikleren av roboten direkte. Du finner navnet på utvikleren i «laget av»-sekskjonen på robotens profil.

Skype-roboter er for foreløpig tilgjengelig i følgende land / marked. Tilgjengeligheten for individuelle roboter bestemmes av robotens utvikler.

• Australia
    • Brasil
    • Canada
    • Frankrike
    • Tyskland
    • India
    • Irland
    • Italia
    • Latin-Amerika
    • Nederland
    • New Zealand
    • Portugal
    • Russland
    • Singapore
    • Spania
    • USA
    • Storbritannia

Klar for å lære mer?
    Kan jeg legg til Skype-roboter i gruppesamtaler?
    Hva er kort for Skype-roboter (karusell, helt, miniatyrbilde, kvittering)?