Hvorfor trenger jeg oppdatere min Skype gruppe kåseri?

Vi stadig gjør forbedringer og vi ønsker alle å oppleve best Skype har å tilby. Vi har forbedret måten gruppe kåseri fungerer slik at meldinger og filer er levert mer pålitelig og mer konsekvent på tvers av enheter. Er det enkelt å oppdatere Skype, og når du gjør, kan du deretter oppdatere din gruppe kåseri å nyte de siste funksjonene Skype har å tilby. Lær mer om hva som er nytt i Skype gruppe kåseri.

Hvordan oppdaterer Skype gruppe kåseri?

1. Dataoverføre det nyest versjon av Skype.
  2. Start Skype og åpne en av din gruppe kåseri.
  3. Du får en melding om å oppdatere innenfor Gruppesamtalen.
  4. Skriv inn /update å gjøre det en ny skybasert gruppe kåseri.

Hva skjer når jeg oppdatere?

Når du har oppdatert, kan du nyte alle fordelene med en sky-basert erfaring. Sjekk listen over deltakere i din gruppe kåseri å sørge for at de er der, som forventet. Hvis det er medlemmer som ikke er den nyeste versjonen av Skype, må de også oppdatere for å delta i den nye skybaserte opplevelsen. Hvis en av medlemmene av gruppen kan ikke oppdatere, kan de også delta i gruppechat med Skype for Web.

Tilgjengelige samtaleloggen over 30 dager, forblir i samtalevinduet slik den var før du oppdatert.

Chat-kommandoer kan ha også endret. Lær mer om de skybaserte felles chat-kommandoene med beskrivelser.

Hva skjer hvis jeg ikke oppdaterer?

Over tid vil din gamle gruppe kåseri være pensjonert. Funksjoner som gruppe ringer, legge til nye medlemmer, meldinger og dele vil ikke lenger være tilgjengelige. For å unngå dette, kan du oppdatere din gruppe kåseri til den nye skybaserte opplevelsen.

Hvis du har problemer ved oppdatering av din gruppe kåseri, Kontroller at du er på en versjon av Skype som støtter den nye skybaserte opplevelsen.