Hvorfor får jeg meldingen «Microsoft-kontoen finnes allerede» når jeg logger på Microsoft-tjenester med kontoen for Skype?

Tilbake til søkeresultater

Kontoen for Skype gjør det mulig å koble til det som er viktig, og gir deg tilgang til andre Microsoft-tjenester som OneDrive, Xbox og Office. Hvis du prøver å logge på en annen Microsoft-tjeneste, kan du blir bedt om å legge til et telefonnummer eller en e-postadresse. Vi gjør dette for å sørge for at kontoen er sikrere og for å gjøre det enklere for deg å gjenopprette passordet når det er nødvendig.

Du kan få en feilmelding om at «Microsoft-kontoen finnes allerede. Angi en annen e-postadresse eller telefonnummer, eller få en ny e-postadresse for Outlook.» Denne meldingen vil komme opp hvis e-postadressen eller telefonnummeret du prøver å legge til, allerede er tilknyttet en annen Microsoft-konto. Du må enten bruke et alternativt telefonnummer, en alternativ e-postadresse eller opprette et nytt alternativ.