Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Én enkelt pålogging for Skype og de andre Microsoft-tjenestene dine

Vi fører Skype- og Microsoft-kontoer sammen.

Hvis du allerede har en Microsoft-konto, anbefaler vi at du oppdaterer den med Skype-kontoen. Dette gir deg tilgang til Skype, Office, Xbox og andre Microsoft-tjenester med én enkelt pålogging, og gir Skype-kontoen samme beskyttelsesnivå som Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke har en Microsoft-konto, må du legge til en verifisert e-postadresse til Skype-kontoen. Det gjør det enklere å komme tilbake til kontoen hvis du glemmer passordet, og lar deg beskytte kontoen med tofaktors godkjenning.

Vær oppmerksom på at du kan oppdatere Skype-kontoen til en Microsoft-konto bare én gang.

pil Oppdatere Skype- og Microsoft-kontoene

1. Gå til https://account.microsoft.com. Hvis du allerede er logget på, logger du av.
    2. Skriv inn Skype-navnet og -passordet når du blir bedt om det, og velg deretter Logg på.
    3. Hvis Skype-kontoen ikke allerede er oppdatert, blir du varslet om å oppdatere kontoen.
    4. Velg Neste for å fortsette.
    5. Du vil bli spurt om en e-postadresse for kontoen, og om å verifisere den e-postadressen.
    6. Gratulerer, Skype-kontoen din er også en Microsoft-konto.
    1. Gå til https://account.microsoft.com. Hvis du allerede er logget på, logger du av.
    2. Skriv inn Skype-navnet og -passordet når du blir bedt om det, og velg deretter Logg på.
    3. Du blir varslet om at Skype-kontoen nå er tilgjengelig for å bli brukt med andre Microsoft-apper og -tjenester. Velg Neste for å fortsette.
    4. Hvis du tidligere har koblet en Microsoft-konto til Skype-kontoen, eller hvis du har angitt en e-postadresse som samsvarer med en eksisterende Microsoft-konto, vil du få et varsel om å oppdatere kontoene.

Obs! Hvis det blir funnet flere kontoer, kan du velge hvilken Microsoft-konto du vil oppdatere med.
    5. Velg Neste hvis du vil fortsette med denne Microsoft-kontoen (du vil bli bedt om å bekrefte at du eier denne Microsoft-kontoen), eller velg Bruk en annen e-postadresse hvis du enten vil oppdatere med en annen Microsoft-konto eller bare legge til en e-postadresse for å øke sikkerheten for kontoen.
    6. Hvis du valgte Neste, blir du bedt om å bekrefte passordet for Microsoft-kontoen.
    7. Skriv inn passordet og velg Logg på.
    8. Gratulerer. Du har nå én pålogging for Skype- og Microsoft-kontoen.

Obs! Husk på at Skype-passordet ikke vil fungere lenger. Du vil bruke passordet for Microsoft-kontoen, også når du logger på Skype.

Hvis du støter på problemer, fortsetter du til Problemer med å oppdatere Skype- og Microsoft-kontoene.

Selv om det ikke er mulig å frakoble Skype- og Microsoft-kontoene, kan du flytte Skype-kontoen til en annen Microsoft-konto.

Når du oppdaterer kontoen, kan du fremdeles bruke Skype-navnet, e-postadressen eller telefonnummeret som vanlig. Finn ut mer om hvordan du endrer påloggingsinformasjonen.

Pil Problemer med oppdatering av Skype- og Microsoft-kontoer

Når du har oppdatert Skype-kontoen til en Microsoft-konto, skal du bruke passordet for Microsoft-kontoen til å logge på, selv for Skype. Du kan når som helst endre passordet. Hvis du har glemt passordet, kan vi hjelpe.

Når du prøver å oppdatere Skype- og Microsoft-kontoen, kan du motta en feilmelding om at e-postadressen allerede bruker Skype. Det betyr at den kan være koblet til en annen konto. Du kan bruke den kontoen til å logge på Skype.

Når du prøver å oppdatere Skype- og Microsoft-kontoene, kan du få en melding om at vi fant Skype-kontakter for Microsoft-kontoen og du vil bare beholde Skype-kontaktene. Du må logge på Skype med Microsoft-kontoen og overføre kontaktene til Skype-kontoen du oppdaterer. Finn ut mer.

Når du prøver å oppdatere Skype- og Microsoft-kontoen, kan du få en melding at du ikke kan gjøre det fordi du har Skype-kreditt på kontoen. Du kan enten bruke opp Skype-kreditten før du oppdaterer, eller du kan be om en refusjon.

Vil du vite mer?
    Hva er en Microsoft-konto?