Hvordan kommer jeg i gang med Skype?

Tilbake til søkeresultater

Det er enkelt å komme i gang med Skype. Alt du trenger å gjøre er:

Så enkelt er det.

1. Gå til siden Last ned Skype.
    2. Velg enheten din og start nedlastingen.

Obs!: Skype for Windows 10 og 11 (versjon 15) er allerede installert på den nyeste versjonen av Windows 10 og Windows 11.
    3. Du kan starte Skype etter at det er installert på enheten.
    1. Start Skype og velg Opprett ny konto, eller gå direkte til siden Opprett konto.
    2. Vi leder deg gjennom prosessen for å opprette en ny konto.

Er du klar til å lære mer?
    Hvordan logger jeg på Skype?
    Hvordan oppdaterer jeg profilinformasjonen min i Skype?
    Hvordan finner og legger jeg til kontakter i Skype?