Verifiser telefonnummeret mitt i Skype for Windows 10

Tilbake til søkeresultater

I Skype for Windows 10 (versjon 12) vil vi be deg verifisere telefonnummeret ditt dersom du ønsker å importere personer fra adresseboken som allerede er på Skype automatisk.

Skype vil bruke informasjonen til å verifisere kontaktinformasjonen, samt for å la andre å finne deg på Skype. Ved å verifisere kontaktinformasjonen, forsikrer vi oss om at vi legger til de rette personene som venner.

For å endre denne innstillingen ved et senere tidspunkt:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Under kontakter, velger du Ikke bruk adresseboken min.