Hvilke statuser er tilgjengelige i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Hvis tilstedeværelsesstatusen din er…

active status iconAktiv

Slik ser andre deg
    Active profile status

Hva betyr det
    Du er tilkoblet og kan kontaktes.

Slik angis denne statusen
    Angis automatisk når du logger på. Du forblir aktiv på skrivebordet når Skype kjøres i bakgrunnen og du bruker tastaturet eller musen, og på mobilenheten når Skype kjøres i forgrunnen.

Merk: Hvis du bruker Skype for Windows 10 (versjon 14), forblir du for øyeblikket ikke aktiv når Skype kjører i bakgrunnen, men dette kommer snart.

recently active icon Nylig aktiv

Slik ser andre deg
    recently active profile status

Hva betyr det
    Du var borte et lite øyeblikk.

Slik angis denne statusen
    Angis automatisk når du sist var aktiv mellom 3 minutter og 1 time siden.

Away status iconBorte

Slik ser andre deg
    Away profile status

Hva betyr det
    Du har vært inaktiv i en time eller mer.

Slik angis denne statusen
    Angis automatisk når du sist var aktiv for en time siden. Du kan også sette statusen til borte når som helst.

Do not disturb status iconIkke forstyrr

Slik ser andre deg
    Do not disturb profile status

Hva betyr det
    Du vil ikke bli forstyrret. Kontaktene kan fortsatt ringe og sende meldinger, men du varsles ikke med lyd. Hvis du ønsker å få chat- eller samtalevarsler i appen mens statusen er satt til ikke forstyrr, kan du endre varslene på mobil eller skrivebordet.

Slik angis denne statusen
    Du kan sette statusen til ikke forstyrr når som helst.

invisible status iconUsynlig

Slik ser andre deg
    invisible profile status

Hva betyr det
    Tilstedeværelsesstatusen er skjult, slik at du ser ut til å være frakoblet, men anrop og meldinger blokkeres ikke. Kontaktene dine ser det siste tidspunktet da statusen din var satt til aktiv eller ikke forstyrr under chattoppteksten din som Sist sett for - dager, timer eller minutter siden.

Slik angis denne statusen
    Du kan sette statusen til usynlig når som helst.

Frakoblet

Slik ser andre deg
    invisible profile status

Hva betyr det
    Du er ikke pålogget Skype på noen enheter. Kontaktene dine ser det siste tidspunktet da statusen din var satt til aktiv eller ikke forstyrr under chattoppteksten din som Sist sett for - dager, timer eller minutter siden.

Slik angis denne statusen
    Angis automatisk når du logger av eller ikke er aktiv over lengre tid.

Er du klar til å lære mer?
    Hvordan endrer jeg tilstedeværelsesstatusen i Skype for mobil eller nettbrett?
    Hvordan endrer jeg tilstedeværelsesstatusen i Skype for skrivebordet?