Kan jeg få Microsoft 365 gratis med et Skype-abonnement?

Tilbake til søkeresultater

Ja, når du kjøper et kvalifisert* Skype-anropsabonnement, inkluderer vi et abonnement på Microsoft 365 Personal helt gratis.

Microsoft 365 Personal gir deg de nyeste Microsoft Office-programmene, fullstendig installert på flere enheter. Finn ut mer om Microsoft 365 Personal.

For å komme i gang går du til siden for Skype-abonnementer og velger et abonnement. Hvis den inneholder Microsoft 365 Personal gratis, vises dette tydelig.

*Kvalifisering varierer mellom land og abonnementstyper. Hvis abonnementet du velger, ikke viser spesialtilbudet, betyr det at Microsoft 365 ikke er inkludert i dette abonnementet.

Når du kjøper et Skype-abonnement, sender vi deg en e-postbekreftelse. Du mottar også en e-post fra Microsoft som forteller deg alt du trenger å vite om hvordan du aktiverer Microsoft 365 Personal-abonnementet. Du kan administrere Microsoft 365-abonnementet i Microsoft-kontoen.

Ikke bekymre deg hvis du ikke finner en produktnøkkel – du trenger ikke alltid en for å installere Office. Hvis du vil sjekke, kan du logge på Microsoft 365-kontoen og vise kjøpsloggen.

Microsoft 365-abonnementet fornyes sammen med -Skype-anropsabonnementet. Skype-abonnementer er satt til å fornyes automatisk. Så lenge du har en gyldig betalingsmetode for den gjentakende betalingen, trenger du ikke å bekymre deg om å fornye Skype- eller Microsoft 365-abonnementer manuelt. Hvis du vil kontrollere statusen på Skype-abonnementet, kan du logge på Skype-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg betalingsmetoden for Skype-abonnementet?

Hvis du avbryter Skype-anropsabonnementet, avbrytes også Microsoft 365 Personal-abonnementet. Begge abonnementer forblir aktive til slutten av perioden du registrerte deg for. Så hvis du kjøpte et tremånedersabonnement, fortsetter det å løpe til slutten av tremånedersperioden.

Hvordan avbryter jeg Skype-abonnementet?

Det avhenger av hvilken versjon av Microsoft 365 du allerede har. Nedenfor finner du de ulike alternativene.

Jeg har et eksisterende abonnement på Microsoft 365 Personal

Hvis det eksisterende Microsoft 365 Personal-abonnementet ikke er konfigurert til å fornyes automatisk, får du gratistilbudet. Det eksisterende abonnementet på Microsoft 365 Personal forlenges med varigheten til Skype-anropsabonnementet (1, 3 eller 12 måneder).

Hvis det eksisterende abonnementet på Microsoft 365 Personal er satt til å fornyes automatisk, kan du ikke kreve gratistilbudet med mindre du avbryter det eksisterende abonnementet på Microsoft 365 Personal.

Jeg har et eksisterende abonnement på Microsoft 365 Home

Du må avbryte det eksisterende abonnementet på Microsoft 365 Home hvis du vil kreve gratistilbudet. Hvis det eksisterende abonnementet på Microsoft 365 Home ikke ble satt til å fornyes automatisk, starter gratisabonnementet på Microsoft 365 Personal på neste fornyelsesdato for Skype-abonnementet.

Jeg kjøpte Microsoft 365 Personal etter at jeg kjøpte et Skype-abonnement med gratis Microsoft 365 Personal.

Du kan fortsatt få gratisabonnementet. Utløpsdatoen eller fornyelsesdatoen for abonnementet på Microsoft 365 Personal uten Skype utvides med 1, 3 eller 12 måneder.

Jeg kjøpte Microsoft 365 Home etter at jeg kjøpte et Skype-abonnement med gratis Microsoft 365 Personal

Du blir oppgradert til Microsoft 365 Home, men du får ikke gratistilbudet på neste fornyelsesdato for Skype-abonnementet med mindre du avbryter abonnementet på Microsoft 365 Home.