Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Ofte stilte spørsmål og kjente problemer med nye Skype

• Hvorfor virker ikke kameraet i en videosamtale på Skype?
      Fikset: Visse brukere som ikke bruker den engelske versjonen av Skype kan ha opplevd problemer med kameraet i videosamtaler. Oppdater til den nyeste versjonen av Skype for å fikse dette problemet.

• Skype støtter snart den nye skjermkonfigurasjonen til iPhone X.
      Skype-oppdateringen for iPhone X testes nå, og slippes så snart som mulig.

• Hvorfor finner jeg ikke den nye Skype-appen i Google Play Store?
      Den nye Skype er ikke tilgjengelig for Android-nettbrett ennå, og vi har sett at dette kan gjøre at telefoner av og til ikke finner den nye appen i Google Play Store. Dersom du ikke kan installere den nye Skype fra Google Play Store, følger du disse trinnene for å tilbakestille oppløsningen og pikseltettheten til standardinnstillingene:

1. Fra enhetsinnstillingene trykker du Skjerm og deretter Skjermoppløsning.
      2. Reduser skjermoppløsningen til FHD 1920x1080.
      3. Så, fortsatt fra enhetsinnstillingene, trykker du Apper, Google Play Store, og så lagring.
      4. Trykk på knappen Fjern data,og deretter knappen Tøm hurtigbuffer.
      5. Åpne Google Play Store og søk etter Skype-appen.
      6. Nå skal du kunne installere den nye Skype.

Merk: Den nye Skype er ikke tilgjengelig for installering på Android-nettbrett. Du kan ikke finne eller installere den nye Skype fra Google Play Store på et nettbrett, selv om du endrer oppløsningen og pikseltettheten.

• Android-brukere kan oppleve feil, eller at appen lukker seg, når de åpner et bilde fra galleriet.
      Vi jobber med dette. Vi tester en feilretting, og slipper denne så snart vi kan.

• Hvorfor ser jeg ikke Skype-kontaktene mine eller krediten?
      Dette kan skje dersom du har logget på med feil konto. Lær mer.

• Kan jeg installere den nye Skype på nettbrettet mitt?
      Den nye Skype støttes for øyeblikket ikke på nettbrett.

• Hvorfor ser jeg ikke krediten min når jeg logger på Skype?
      Sjekk at du er logget på med riktig konto ved å bruke e-post-, telefon- eller Skype-kontoinformasjon.

• Hvorfor blir jeg bedt om å oppgi fødselsdatoen min når jeg logger meg på den nye Skype?
      Microsoft-kontoen trenger fødselsdatoen din for å kunne gi deg den beste opplevelsen, og for barnesikring.

• Kan jeg motta oversatte samtaler i den nye Skype?
      Ja. Vi har lagt til denne funksjonen i den nyeste versjonen av Skype. Lær mer om hvordan du bruker Skype Translator.

• Hvorfor kan ikke kontakten min se reaksjonene mine på meldinger og samtaler i Skype?
      Meldingsreaksjoner støttes kun i den nye versjonen av Skype. Lær mer.

• Kan jeg bruke telefonnummeret mitt til å opprette en konto i den nye Skype?
      Dersom du oppretter en konto med telefonnummeret ditt i den nye Skype, vil nummeret være midlertidig utilgjengelig, slik at andre ikke kan bruke det til å finne deg på Skype. Dette er et kjent problem som vil være løst snart. Andre kan fortsatt bruke navnet ditt til å finne deg på Skype.

Dersom andre har problemer med å finne deg, kan du prøve disse tipsene:

• I skjermen Chatter trykker du på profilbildet og deretter knappen Innstillinger . Trykk på Del profil og del den unike koblingen med venner og familie.
      • I skjermen Chatter trykker du på profilbildet og deretter knappen Innstillinger . Skype-navnet ditt vises i profilen din. Venner og familie kan finne deg på Skype med Skype-navnet ditt.
      • Start en chat med venner og familie først. Chatten vises i Chatter-skjermen deres. Herfra kan de enkelt chatte med deg eller ringe til deg.

• Hvorfor krasjer nye Skype for Android når jeg åpner nettsider i Chromium?
      Chromium-komponenten i Android System WebView er mest sannsynlig utdatert. Lær mer.
    • Blåskjerm når jeg søker etter kontakter.
      Dette er et kjent problem, og vi jobber med å finne feilen.

• Hvorfor har jeg problemer med lyden i Skype for Mac?
      Oppdater til den nyeste versjonen av Skype for å fikse dette problemet.

• Hvorfor har jeg problemer med å ringe i Skype for Mac?
      Oppdater til den nyeste versjonen av Skype for å fikse dette problemet.

• Linux-brukere kan oppleve lydproblemer i en samtale.
      Vi jobber med dette. Vi tester en feilretting, og slipper denne så snart vi kan.

• Linux-brukere kan se en blå eller hvit skjerm.
      Oppdater til den nyeste versjonen av Skype for Linux for å fikse dette problemet.

• Det kan hende at Linux-brukere ikke kan gå ut av fullskjermmodus.
      Vi jobber med dette. Vi tester en feilretting, og slipper denne så snart vi kan.

• Hvorfor ser jeg ikke Skype-kontaktene mine eller krediten?
      Dette kan skje dersom du har logget på med feil konto. Lær mer.

• Windows-brukere kan oppleve problemer med anrop.
      Vi jobber med dette. Vi tester en feilretting, og slipper denne så snart vi kan.

• Hvorfor har jeg problemer med at den nye Skype for skrivebord ikke starter?
      Oppdater til den nyeste versjonen av Skype for skrivebord for å fikse dette problemet.

• Kan jeg motta oversatte samtaler i den nye Skype?
      Ja. Vi har lagt til denne funksjonen i den nyeste versjonen av Skype. Lær mer mer om hvordan du bruker Skype Translator.

• Hvorfor kan ikke kontakten min se reaksjonene mine på meldinger og samtaler i Skype?
      Meldingsreaksjoner støttes kun i den nye versjonen av Skype. Lær mer.

• Kan jeg bruke telefonnummeret mitt til å opprette en konto i den nye Skype?
      Dersom du oppretter en konto med telefonnummeret ditt i den nye Skype, vil nummeret være midlertidig utilgjengelig, slik at andre ikke kan bruke det til å finne deg på Skype. Dette er et kjent problem som vil være løst snart. Andre kan fortsatt bruke navnet ditt til å finne deg på Skype.

Dersom andre har problemer med å finne deg, kan du prøve disse tipsene:

• I skjermen Chatter trykker du på profilbildet og deretter knappen Innstillinger . Trykk på Del profil og del den unike koblingen med venner og familie.
      • I skjermen Chatter trykker du på profilbildet og deretter knappen Innstillinger . Skype-navnet ditt vises i profilen din. Venner og familie kan finne deg på Skype med Skype-navnet ditt.
      • Start en chat med venner og familie først. Chatten vises i Chatter-skjermen deres. Herfra kan de enkelt chatte med deg eller ringe til deg.

• Kan jeg sende videobeskjeder?
      Vi har ikke bygget inn en funksjon for å sende videobeskjeder i appen ennå, men du kan logge deg på en Skype-klient som støttes og sende dem derfra.

• Jeg kan motta bilder, men ikke sende dem, i en samtale
      Vi har ikke bygget inn en funksjon for å sende bilder i en samtale i appen ennå, men du kan logge deg på en Skype-klient som støttes og sende dem derfra.

• Innkommende anrop kan ikke slås sammen med en nåværende samtale
      Vi har ikke bygget inn en funksjonalitet for å slå sammen samtaler i appen ennå.

• Når du deler skjermen i Skype for Linux, vises ikke den røde kantlinjen
      Den røde kantlinjen som viser om du deler skjermen og hvilken skjerm du deler, er for øyeblikket ikke synlig i Skype for Linux.

• Linux-brukere med Wayland-skjermserver kan ikke dele skjermen
      Linux-distribusjoner med Wayland-skjermserver (f.eks. Ubunti 17.10) støtter ikke skjermdeling. For å komme rundt dette kan du bruke operativsystemet på Xorg i stedet for Wayland.
    Gå til de siste produktmerknadene for mobilGå til de siste produktmerknadene for skrivebord