Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Vanlige spørsmål og kjente problemer med nye Skype

• Skype vil snart støtte den nye iPhone X-skjermkonfigurasjonen.
      Skype-oppdateringen for iPhone X testes nå og vil bli utgitt så snart som mulig.
    • Hvorfor finner jeg ikke den nye Skype-appen i Google Play Store?
      Den nye Skype er ennå ikke tilgjengelig for Android-nettbrett, og vi har sett rapporter om at dette enkelte ganger kan føre til at telefoner ikke finner nye Skype i Google Play Store. Hvis det nye Skype ikke er tilgjengelig fra Google Play Store, følger du denne fremgangsmåten for å tilbakestille oppløsningen og pikseltettheten til standardinnstillingene:
      1. Trykk Skjerm og deretter Skjermoppløsning fra enhetsinnstillingene.
      2. Reduser skjermoppløsningen til FHD 1920x1080.
      3. Deretter trykker du Apper, Google Play Store og så Lagring fra enhetsinnstillingene.
      4. Trykk Slett data-knappen og deretter Tøm buffer-knappen.
      5. Åpne Google Play Store og søk etter Skype-appen.
      6. Nye Skype skulle nå være tilgjengelig for installasjon.

Obs! Nye Skype er ikke tilgjengelig for installasjon på Android-nettbrett. Endring av oppløsning og pikseltetthet på et Android-nettbrett vil ikke la deg finne eller installere nye Skype fra Google Play Store på et nettbrett.

• Android-brukere kan oppleve feil og at appen lukkes når de åpner et bilde fra galleriet.
      Vi arbeider aktivt med dette. En rettelse testes nå og vil bli utgitt så snart som mulig.
    • Hvorfor mangler Skype-kontaktene eller kreditten min?
      Dette kan skje hvis du er logget på feil konto. Finn ut mer.
    • Kan jeg installere nye Skype på nettbrettet mitt?
      Nye Skype støttes for øyeblikket ikke på nettbrett.

• Hvorfor mangler jeg kreditt når jeg logger på Skype?
      Kontroller at du er logget på riktig konto ved å bruke e-postadressen, telefonnummeret eller Skype-kontoinformasjonen.

• Hvorfor blir jeg spurt om fødselsdatoen min når jeg logger på nye Skype?
      Microsoft-kontoen krever fødselsdatoen din for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen og for å opprettholde sikkerhet på nettet for barn.

• Kan jeg motta oversatte samtaler i nye Skype?
      Ja, vi har lagt til denne funksjonaliteten i den siste versjonen av nye Skype. Finn ut mer om hvordan du bruker Skype-oversetter.

• Hvorfor kan ikke en kontakt se meldinger og samtalereaksjoner fra meg i Skype?
      Meldingsreaksjoner støttes bare i nye Skype. Finn ut mer.

• Kan jeg bruke telefonnummeret mitt til å opprette en konto i nye Skype?
      Hvis du oppretter en konto med telefonnummeret ditt i nye Skype, vil telefonnummeret være midlertidig utilgjengelig for andre som vil bruke det til å finne deg på Skype. Dette er et kjent problem som snart vil være løst. Det vil imidlertid fortsatt være mulig å bruke det fullstendige navnet ditt til å søke etter deg på Skype.

Her er noen tips hvis folk har problemer med å finne deg:

• Trykk profilbildetSamtaler-skjermen og deretter Innstillinger . Trykk Del profil, og du kan dele en unik kobling med familie og venner.
      • Trykk profilbildetSamtaler-skjermen og deretter Innstillinger . Skype-navnet ditt vil være oppført i profilen. Familie og venner kan finne deg i Skype via Skype-navnet.
      • Start en samtale med familie og venner først. Samtalen vises på deres Samtaler-skjerm, og de kan enkelt chatte eller anrope deg derfra.

• Hvorfor krasjer nye Skype for Android når jeg viser websider i Chromium?
      Chromium-komponenten i Android System WebView er sannsynligvis utdatert. Finn ut mer.
    • Linux-brukere kan oppleve lydproblemer under en samtale.
      Vi arbeider aktivt med dette. En rettelse testes nå og vil bli utgitt så snart som mulig.
    • Linux-brukere kan oppleve å se en blå eller hvit skjerm.
      Dette problemet kan løses ved å oppdatere til den siste versjonen av nye Skype for Linux.
    • Linux-brukere kan oppleve at de ikke kan avslutte fullskjermmodus.
      Vi arbeider aktivt med dette. En rettelse testes nå og vil bli utgitt så snart som mulig.
    • Hvorfor mangler Skype-kontaktene eller kreditten min?
      Dette kan skje hvis du er logget på feil konto. Finn ut mer.
    • Windows-brukere kan oppleve problemer med samtaler.
      Vi arbeider aktivt med dette. En rettelse testes nå og vil bli utgitt så snart som mulig.
    • Hvorfor opplever jeg problemer med at nye Skype for skrivebordet ikke starter?
      Dette problemet kan løses ved å oppdatere til den siste versjonen av nye Skype for skrivebordet.
    • Kan jeg motta oversatte samtaler i nye Skype?
      Ja, vi har lagt til denne funksjonaliteten i den siste versjonen av nye Skype. Finn ut mer om hvordan du bruker Skype-oversetter.

• Hvorfor kan ikke en kontakt se meldinger og samtalereaksjoner fra meg i Skype?
      Meldingsreaksjoner støttes bare i nye Skype. Finn ut mer.
    • Kan jeg bruke telefonnummeret mitt til å opprette en konto i nye Skype?
      Hvis du oppretter en konto med telefonnummeret ditt i nye Skype, vil telefonnummeret være midlertidig utilgjengelig for andre som vil bruke det til å finne deg på Skype. Dette er et kjent problem som snart vil være løst. Det vil imidlertid fortsatt være mulig å bruke det fullstendige navnet ditt til å søke etter deg på Skype.

Her er noen tips hvis folk har problemer med å finne deg:

• Trykk profilbildetSamtaler-skjermen og deretter Innstillinger . Trykk Del profil, og du kan dele en unik kobling med familie og venner.
      • Trykk profilbildetSamtaler-skjermen og deretter Innstillinger . Skype-navnet ditt vil være oppført i profilen. Familie og venner kan finne deg i Skype via Skype-navnet.
      • Start en samtale med familie og venner først. Samtalen vises på deres Samtaler-skjerm, og de kan enkelt chatte eller anrope deg derfra.
    • Kan jeg sende videomeldinger?
      Vi har ikke bygd inn funksjonaliteten for å sende videomeldinger i appen ennå, men du kan logge deg på kontoen din på en Skype-klient som støttes, for å sende slike.
    • Under en samtale kan bilder mottas, men ikke sendes
      Vi har ikke bygd inn funksjonaliteten for å sende bilder under en samtale i appen ennå, men du kan logge deg på kontoen din på en Skype-klient som støttes, for å sende slike.
    • Innkommende samtaler kan ikke slås sammen med en aktiv samtale
      Vi har ikke bygd inn funksjonaliteten for å slå sammen samtaler i appen ennå.
    • Når skjermen deles i Skype for Linux, vises ikke den røde skjermdelingsrammen
      Den røde rammen som angir om du deler skjermen, og hvilken skjerm du deler, er for øyeblikket ikke synlig i Skype for Linux.
    • Linux-brukere med Wayland-skjermserver kan ikke dele skjermen
      Linux-distribusjoner med Wayland-skjermserver (f.eks. Ubuntu 17.10) støtter ikke skjermdeling. Som en midlertidig løsning kan du brukeoperativsystemet på Xorg i stedet for Wayland.
    Gå til de siste produktmerknadene for mobilGå til de siste produktmerknadene for skrivebord