Hvordan deler jeg bilder, videoer, uttrykksikoner og Mojier i Skype for mobiler eller nettbrett?

Tilbake til søkeresultater

Android (6.0+) og iPhone

1. Velg kontakten eller chatten du vil sende noe til.
    2. I chattevinduet kan du:
      • Emoticon and moji icon Sende et uttrykksikon, en GIF, et klistremerke eller en Moji.
      • voice message icon Sende en talemelding.
      • capture icon Bruke kameraet til å dele øyeblikk.
        Obs! Skype støtter for øyeblikket deling av videoer på opptil 10 minutter.
    3. Trykk på Legg til i chat Add to chat-knappen der du kan:

• iPad albums icon Sende opptil 10 bilder eller videoer om gangen.

• Velg de du vil sende, og trykk på Neste Next button for å fortsette. Hvis du bare har valgt ett bilde på neste skjerm, kan du legge til tekst, klistremerker, en tegning eller et filter før du sender. Hvis du har valgt flere bilder, trykker du på Rediger Edit icon -knappen, og du kan deretter legge til det samme for hvert bilde.   Obs! Redigeringsfunksjonen støttes ikke for videoer.
      • send file in android Sende en fil (bare Android).
      • Location icon Dele en plassering.
      • money iconSende penger og mye mer!
    4. Trykk på Send Send button -knappen for å sende bilder eller videoer til chatten.

Android 4.0.4–5.1

1. Velg kontakten eller chatten du vil sende noe til.
    2. I chattevinduet kan du:
      • Add text Android 4.0.3 Vise eller skjule tastaturet.
      • Emoticon and moji icon Sende et uttrykksikon eller en Moji.
      • iPad albums icon Sende et bilde.
      • send file in android Dele en fil.
      • capture icon Bruke kameraet til å sende et bilde.
      • Location icon Dele en plassering.

Android-nettbrett og iPad

1. Velg kontakten eller chatten du vil sende noe til.
    2. I chattevinduet kan du:
      • Emoticon and moji icon Sende et uttrykksikon, en GIF, et klistremerke eller en Moji.
      • voice message icon Sende en talemelding.
      • capture icon Bruke kameraet til å dele øyeblikk.
        Obs! Skype støtter for øyeblikket deling av videoer på opptil 10 minutter.
      • iPad albums icon Sende opptil 10 bilder eller videoer om gangen.

• Velg de du vil sende, og trykk på Neste Next button for å fortsette. Hvis du bare har valgt ett bilde på neste skjerm, kan du legge til tekst, klistremerker, en tegning eller et filter før du sender. Hvis du har valgt flere bilder, trykker du på Rediger Edit icon -knappen, og du kan deretter legge til det samme for hvert bilde.   Obs! Redigeringsfunksjonen støttes ikke for videoer.
      • Location iconDel en plassering.
    3. Trykk på Legg til i chat Add to chat-knappen der du kan:
      • iPad albums icon Sende opptil 10 bilder eller videoer.
      • Location icon Dele en plassering og mye mer!
      • money iconSende penger og mye mer!
    4. Trykk på Send Send button -knappen for å sende bilder eller videoer til chatten.