Hvordan bruker jeg Skype for Xbox Series X|S eller Xbox One?

Tilbake til søkeresultater

Det er enkelt å bruke Skype for Xbox Series X|S eller Xbox One til å chatte med venner og foreta én-til-én- og gruppe-lyd- og videosamtaler gratis. Uansett hvor venner og familie er kan du samle opptil 25 mennesker på TV-en din fra ditt eget hjem. Hvis du vil sikre at du ikke går glipp av noen Skype-varsler må du huske å starte Skype hver gang du slår på konsollen.

Nei, det kreves ikke et Xbox Live Gold-abonnement for å bruke Skype for Xbox. Du trenger imidlertid en Skype-konto. Hvis du har en Skype-konto kan du logge på Xbox med Microsoft-kontoen som er knyttet til denne kontoen. Hvis du ikke har en, kan du logge på Xbox med Microsoft-kontoen du bruker for Xbox Live, så oppretter vi en Skype-konto for deg.

Skype fungerer med de stille innstillingene på Xbox, slik at du kan kontrollere når venner og familie kan kontakte deg på Skype. Du kan også velge at en Skype-samtale kjører i bakgrunnen mens du spiller spill eller bruker apper, og videosamtalene vil automatisk komme inn som kun lydsamtaler, slik at du ikke blir avbrutt.

Nei. Snap-modus støttes ikke med Skype for Xbox.

Velg menyxbox one controller menu button-knappen. Velg avataren din, og velg Logg ut. Når du starter Skype neste gang blir du automatisk logget på igjen.