Hjem Nye Skype for Android og iPhone

Hvordan sender jeg en direktemelding i nye Skype?

1. Velg personen eller gruppen som du vil sende direktemeldingen til, på Samtaler-skjermen. Eller trykk adressebok Adressebok-ikon og velg familie og venner derfra.
    2. Skriv meldingen i chattevinduet og trykk Send Send-ikon.

Trykk og hold på meldingen. Fra menyen kan du:
    Meldingsalternativer-meny

• Kopiere meldingen, slik at den kan limes inn i et samtalevindu.
    • Videresende meldingen til en annen samtale.
    • Sitere meldingen i et samtalevindu.
    • Redigere meldingen og sende den på nytt.
    • Fjerne meldingen fra samtalen.

Reagere på en melding du har mottatt

Trykk smilefjeset oppe i høyre hjørne av en direktemelding du har mottatt. Da vises et utvalg av tilgjengelige reaksjoner. Nye reaksjoner vil bli lagt til hele tiden, og de kan være forskjellige i ulike regioner. Trykk pilene for å velge blant andre reaksjoner som er tilgjengelig.
    Reagere på en melding du mottar
    Et uttrykksikon som velges, blir automatisk sendt.

Kopiere, videresende og sitere en mottatt melding

Trykk og hold på meldingen du har mottatt. Fra menyen kan du:
    Menyalternativer for meldingsredigering

• Kopiere meldingen, slik at den kan limes inn i et samtalevindu.
    • Videresende meldingen til en annen kontakt.
    • Sitere meldingen i et samtalevindu.
    • Sette bokmerke på samtalen som Usett herfra.
    • Rapporter denne samtalen som søppelpost eller fordi den inneholder upassende materiale.
    1. Trykk filter-knappen i søkefeltet på chatteskjermen.

filterknapp
    2. Du kan filtrere chatter etter Nylige, Ulest eller Aktive fra menyen Behandle chatter.

Behandle chatter-meny

1. Trykk uttrykksikon uttrykksikon-knapp mens du chatter.
    2. Velg enten uttrykksikon eller Moji, så kan du enten rulle gjennom alternativene for å finne det du vil sende, eller bruke Søk for å finne et bestemt ikon raskt.

Trykk Søk-knappen.
      Søke etter uttrykksikoner eller Moji-er

Begynn å skrive en beskrivelse eller navnet på uttrykksikonet eller Moji-en du ønsker.

Søk etter uttrykksikon
      Alternativene vil bli avgrenset etter hvert og i tråd med det du skriver.

Søkeresultater for uttrykksikoner
    3. Når du har valgt et uttrykksikon eller en Moji, trykker du Send.