Hjem Nye Skype

Hvordan oppretter jeg en gruppechat i nye Skype?

1. Trykk Mer Ikon for Pluss-meny-menyen og velg Ny gruppe fra listen.

Opprett ny gruppe
    2. Gi gruppen et navn, noe som er nødvendig for å komme videre.
      Navn på ny gruppe osv.
    3. Trykk Bilde Bilde-knapp-knappen for å laste opp eller ta et nytt bilde for gruppen, hvis du vil legge til et bilde. Når du er fornøyd med bildet du har valgt, trykker du haken.
    4. Trykk Rediger Rediger-ikon-knappen for å velge en farge for gruppechatten hvis du ønsker det, og trykk deretter pil høyre for å bekrefte fargevalget.
    5. Trykk pil høyre for å begynne å legge til kontakter. Trykk Søk og skriv deretter navnet på kontakten du vil legge til. Alternativt kan du velge kontakter fra anbefalingslisten.
    6. Fortsett med å søke etter og legge til så mange kontakter som du ønsker å ha i gruppen.
    7. Trykk Ferdig for å opprette gruppen og begynne å chatte.