Hjem Nye Skype

Hva er tillegg og hvordan bruker jeg dem i nye Skype?

Tillegg gjør det enkelt å søke på nettet, dele innhold og få ting gjort i samtaler uten å måtte bytte app – de er bare et sveip unna.

Det kommer stadig til nye tillegg, og tilgjengeligheten kan variere fra region til region, så sjekk her ofte.

1. Trykk Finn-skjermen i en samtale eller sveip mot høyre.
    2. Finn et tillegg og trykk det.
      • Trykk Søk på nettet for å søke etter et svar eller et webområde.
      • Trykk Restauranter, Filmer eller Bilder for å filtrere søket (støttes i noen regioner).
      • Trykk et tillegg, for eksempel YouTube, GIPHY eller Poll, for å finne ut mer.
    3. Bla gjennom tillegget og trykk deretter Send til en samtale i bunnteksten eller på siden for å sende et kort eller en URL-adresse til den samtalen.