Hjem Nye Skype

Hva er opptak og hvordan bruker jeg det i nye Skype?

Det er enkelt å ta et bilde eller ta opp videoklipp, gjøre det til ditt og dele det med familie og venner i en Skype-samtale eller med Høydepunkter i Skype. Bare trykk Opptak eller sveip mot venstre i Skype fra Samtaler-skjermen eller en samtale.

Trykk opptaksknappen for å ta en nytt bilde. Du kan også veksle mellom frontkameraet og kameraet på baksiden ved bruk av bytt kamera Bytt kamera-ikon-knappen, og deretter ta bildet. Lagre den nye bildet på enheten ved å trykke Last ned Last ned-ikon-knappen. Når du går til opptak i en bestemt samtale, vil du dele direkte med den samtalen. Når du går til opptak fra Samtaler-skjermen, kan du dele med alle samtaler og med Høydepunkter i Skype.

Trykk og hold på opptaksknappen for å ta opp en ny video. Trykk bytt kamera bytt kamera-ikon-knappen for å veksle mellom frontkameraet og kameraet på baksiden. Lagre den nye videoen på enheten ved å trykke Last ned Last ned-ikon-knappen. Når du går til opptak i en bestemt samtale, vil du dele direkte med den samtalen. Når du går til opptak fra Samtaler-skjermen, kan du dele med alle samtaler og med Høydepunkter i Skype.

Du kan tilpasse nye bilder og videoer eller eksisterende bilder ved å bruke tilgjengelige opptaksfunksjoner. Trykk BildeBilde-ikon-knappen for å komme til eksisterende bilder.

Legge til tekst

Legge til tekst på et bilde
    Du kan velge en ny bannerfarge fra panelet på siden.

Legge til merkelapper

Legge til merkelapper på et bilde
    Du kan flytte en merkelapp hvor du vil ved å trykke og holde på den. Bruk to fingrer til å rotere og endre størrelse på merkelapper. Nye merkelapper vil bli lagt til hele tiden, og de kan være forskjellige i ulike regioner.

Legge til en tegning

Legge til tegninger på et bilde
    Du kan velge en farge fra panelet på siden.

Når resultatet er klart, kan du sende bildet eller videoen til høydepunkter i Skype og til flere samtaler samtidig.

1. Trykk Send Send-ikon.
    2. Velg hvilke personer du vil dele med, og trykk Send Send-ikon på nytt.
    3. Vennene dine vil se opptaket i samtalen eller under høydepunkter, eller begge deler.

Dele bilder med samtaler og høydepunkter

Hvis du vil dele et fanget øyeblikk direkte med høydepunkter i Skype raskt, trykker du Legg til i Mine høydepunkter Legg til i Mine høydepunkter-ikon, så legges det ut umiddelbart.

Dele med høydepunkter

Du kan også dele fangede øyeblikk med andre programmer. Når du har lagret det nye bildet eller videoen på enheten ved å trykke Last ned Last ned-ikon-knappen, kan du dele det på samme måte som vanlig fra enhetens kamerarull.