Hjem Nye Skype

Hvordan viser og samhandler jeg med venners høydepunkter i nye Skype?

Det er mye morsommere å følge med på personer du bryr deg om, når du bruker høydepunkter i Skype til å holde kontakten. Før du kan vise eller reagere på venners høydepunkter, må du begynne å følge personene. Finn ut mer om å komme i gang med høydepunkter i Skype.

Slik ser du på venners høydepunkter:

1. Trykk Høydepunkter-skjermen eller sveip mot høyre.
    2. Trykk et høydepunkt og sveip mot venstre eller høyre for å gå gjennom personens høydepunkter.
    3. Sveip ned for å avslutte.

Nye høydepunkter som du ikke har sett på ennå, vises alltid først på Høydepunkter-skjermen.

1. Trykk Høydepunkter-skjermen eller sveip mot høyre.
    2. Trykk et høydepunkt og deretter smilefjes smilefjes-knapp-knappen for å legge til en reaksjon. Reaksjoner du legger til venners høydepunkter, blir synlige for alle følgerne deres.

Se hvordan folk har reagert på høydepunktene dine ved å trykke profilbildet, slik at du kommer til varslingspanelet.

Se hvem som har reagert på høydepunktene dine

Alternativt kan du klikke høydepunktminiatyrenHøydepunkter-skjermen, og deretter klikke reaksjonsboblen for å se hvem som reagerte.

Hvem reagerte på et høydepunkt

1. Trykk Høydepunkter-skjermen eller sveip mot høyre.
    2. Trykk et høydepunkt og deretter tekst-knappen.

Chatte om et høydepunkt

3. Skriv en melding og trykk deretter send send-knapp-knappen. Vennen vil motta meldingen i en samtale.

Kommentar til høydepunkt

Hvordan slutter jeg å følge eller fjerner noen fra høydepunktene mine i Skype?
    Hva er høydepunkter i Skype, og hvordan bruker jeg dem?