Hvordan sender jeg en videobeskjed i Skype på mobil eller nettbrett?

Tilbake til søkeresultater

Sending av videobeskjed er kun tilgjengelig i Skype på Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad.

1. Trykk på KameraCapture button-knappen fra en chat.
    2. Trykk og hold nede bilde-knappen for å spille inn en 20 sekunder lang videobeskjed.

Hvis du ikke får sagt alt på 20 sekunder, kan du spille inn en video på opptil 10 minutter, direkte på mobilenheten, og deretter dele den i Skype.
    3. Trykk på SendSend in Skype for å sende den til chatten.

Finn ut hvordan du kan tilpasse videobeskjeden før du sender den.