Hjem Nye Skype for Android og iPhone

Hvordan har jeg samtaler i nye Skype?

Du kan ringe andre Skype-brukere gratis ved å ha en Skype til Skype-samtale. Hvis personen du ønsker å nå, ikke er tilgjengelig i Skype, kan du ringe dem på mobil- eller fasttelefonen – du trenger bare litt Skype-kredit eller et abonnement.

Slik har du en gratis Skype til Skype-samtale:

1. Trykk samtale samtale-knapp-knappen for å finne en liste over nylige samtaler eller søke etter personer.
    2. Finn personen eller gruppen du vil ringe, og ...
      • Ha en lydsamtale: Trykk samtale Lydsamtale-knapp-knappen.
      • Ha en videosamtale: Trykk videosamtale Videosamtale-knapp-knappen.
      • Ringe en eksisterende gruppe av personer: Trykk lydsamtale Lydsamtale-knapp- eller videosamtale Videosamtale-knapp-knappen.
      • Ringe en ny gruppe av personer: Trykk Ring flere personer gruppesamtale-knapp, trykk alternativknappen ved siden av hver person du vil inkludere i samtalen, og trykk deretter Samtale-knappen. Nye gruppesamtaler vil alltid starte som lydsamtaler, men du kan slå på video under samtalen ved å trykke video videosamtale-knapp-knappen.
    3. Når samtalen er slutt, velger du avslutt samtale Avslutt samtale-knapp-knappen for å legge på.

Alternativt kan du ha en samtale en til en eller en gruppechat ved å trykke lydsamtale Lydsamtale-knapp- eller videosamtale Videosamtale-knapp-knappen.

Hvis du er logget på Skype, kan du motta samtaler. Når du får et varsel om innkommende samtale, trykker du samtale Lydsamtale-knapp-knappen for å besvare anropet som en lydsamtale, eller trykker video videosamtale-knapp-knappen for å svare med video. Hvis du ikke vil besvare anropet, trykker du avslutt samtale Avslutt samtale-knapp-knappen for å avslå samtalen. Hvis du er frakoblet og har Talemeldinger aktivert, vil den som ringer kunne legge igjen en beskjed, eller du kan sette opp viderekobling av anrop til et annet nummer.

Du trenger litt Skype-kredit eller et abonnement for å ringe noen på mobil- eller fasttelefonnummeret. Hvis du allerede har lagret personens kontaktinformasjon, trykker du samtale samtale-knapp-knappen, og trykker deretter samtale Lydsamtale-knapp-knappen ved siden av dette navnet i kontaktlisten. Hvis du har lagret mer enn ett telefonnummer for personen, kan du velge nummeret du vil ringe, fra en rullegardinliste. Alternativt kan du trykke samtale samtale-knapp-knappen og deretter bruke numerisk tastatur numerisk tastatur-knapp-knappen til å taste telefonnummeret.

Samtalekontrollene er skjult under en samtale, men bare trykk på skjermen for å gjøre dem synlige.

• høyttalermodus-knapp Slå høyttalertelefonen på eller av.
    • Mikrofon-knapp Slå mikrofonen på eller av.
    • avslutt samtale-knapp Avslutte samtalen.
    • Videosamtale-knapp Slå video på eller av.
    • Legg til en deltaker-knapp Legg til deltakere i samtalen.
    • Ta, dele og diskutere bilder
      1. Sveip til venstre og trykk deretter opptak-knappen for å ta et bilde, eller trykk bilde-knappen for å velge et lagret bilde å dele.

Dele et bilde i en samtale
      2. Trykk send-knappen.

send et bilde
      3. Bildet du sender, vil automatisk bli vist på vennens skjerm.

motta et bilde under en samtale
    • Sende reaksjoner. La vennene dine få vite hva du føler. Send dem et oi, tommel opp eller en annen reaksjon.
      1. Sveip mot venstre på reaksjonsvelgeren.

Send en reaksjon
      2. Da vises et utvalg av tilgjengelige reaksjoner. Nye reaksjoner vil bli lagt til hele tiden, og de kan være forskjellige i ulike regioner.

reaksjonsvelger
      3. Trykk reaksjonen du vil sende.

send en reaksjon under en samtale
      4. Reaksjonen du sender, vil automatisk bli vist på vennens skjerm.

motta en reaksjon
    • høyttalermodus-knapp Slå høyttalertelefonen på eller av.
    • mikrofon-knapp Slå mikrofonen på eller av.
    • avslutt samtale-knapp Avslutte samtalen.
    • videosamtale-knapp Slå video på eller av.
    • Bytt kamera fra frontkamera til kamera på baksiden Bytte fra frontkameraet til kameraet på baksiden.
    • Legg til en deltaker-knapp Legg til deltakere i samtalen.
    • Ta, dele og diskutere bilder
      1. Sveip til venstre og trykk deretter opptak-knappen for å ta et bilde, eller trykk bilde-knappen for å velge et lagret bilde å dele.

Dele et bilde i en samtale
      2. Trykk send-knappen.

send et bilde
      3. Bildet du sender, vil automatisk bli vist på vennens skjerm.

motta et bilde under en samtale
    • Se dem du vil se Veksle mellom deg selv eller vennens videofeed ved å trykke lenge på en videofeed, og dra feeden til pluss pluss-knapp-knappen for å flytte personen inn eller ut av samtalelerretet. I en gruppesamtale kan du trykke lenge på en av videofeedene i det øvre båndet, og dra dem til samtalelerretet.

flytte en videofeed rundt på lerretet
    • Sende reaksjoner. La vennene dine få vite hva du føler. Send dem et oi, tommel opp eller en annen reaksjon.
      1. Sveip mot venstre på reaksjonsvelgeren.

reaksjonsvelger
      2. Da vises et utvalg av tilgjengelige reaksjoner. Nye reaksjoner vil bli lagt til hele tiden, og de kan være forskjellige i ulike regioner.

reaksjoner
      3. Trykk reaksjonen du vil sende.

send en reaksjon
      4. Reaksjonen du sender, vil automatisk bli vist på vennens skjerm.

motta en reaksjon

Opptil 25 personer (24 pluss deg selv) kan være med i den samme lydsamtalen. Det maksimale antall videostrømmer du kan motta, er 6, men kan variere avhengig av enheten du bruker.

Ja, bruk det numeriske tastaturet til å taste inn grønne numre i Skype. Disse landene og nummersekvensene støttes og er gratis for alle brukere:

Frankrike: +33 800, +33 805, +33 809
    Polen: +48 800
    Storbritannia: +44 500, +44 800, +44 808
    USA: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Nei, du kan ikke ha nødtelefonsamtaler med nødetater i Skype. Du må bruke mobiltelefonen eller fasttelefonen til nødsamtaler, om nødvendig. Les Skypes vilkår for bruk for å få mer informasjon.