Hvordan viser jeg profilen til noen i Skype for mobil og nettbrett?

Tilbake til søkeresultater

Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad

1. Finn profilen til personen du vil se på i Samtaler-fanen, eller bruk søk.
    2. Trykk og hold på navnet, og trykk deretter vis profil. Alternativt kan du, når du er i chatten, trykke navnet eller bildet ved siden en av meldingene til personen for å vise personens profil.

Android 4.0.4–5.1

1. Gå til en én-til-én-chat med kontakten.
    2. Hvis du vil vise profilen, trykker du på navnet deres øverst på siden.
    • edit icon Gi nytt navn til Skype-kontakten: Trykk rediger-knappen, oppgi et nytt navn og bekreft endringene. Når du redigerer noens Skype-navn, endrer det bare hvordan navnet vises for deg.
    • edit icon For å legge til et telefonnummer: Trykk på rediger-knappen for å legge til et telefonnummer, og bekreft endringene. Det er bare du som kan se telefonnummeret du legger til.
    • Send chat button For å sende en melding: Trykk send melding .
    • Call button For å starte en samtale: Trykk på start anrop for å starte en lydsamtale med denne gruppen.
    • Video call button For å starte en videosamtale: Trykk på start videosamtale for å starte en videosamtale med denne personen.
    • Search in conversation icon For å søke i en samtale: Hvis du vil finne en bestemt melding i en chat, trykker du på søk i samtale.
    • private conversation button For å starte en privat samtale: Trykk på start privat samtale for å chatte med ekstra sikkerhet.
    • schedule call icon For å planlegge en samtale: Trykk på planlegg en samtale for å angi en påminnelse for et anrop mellom deg og kontakten din.
    • Share contact button For å dele en kontakt: Trykk på del kontakt for å dele informasjon om vennen din med noen av de andre kontaktene dine.
    • Send money icon For å sende eller motta penger: Trykk på send penger for å sende og motta penger til eller fra familie og venner.
    •  For å opprette en ny gruppe: Trykk på opprett ny gruppe, og velg så personene i listen du vil ha med i gruppen, eller ved å bruke søk. Trykk deretter på ferdig-knappen.
    • Send translation request icon For å sende en forespørsel om oversettelse: Trykk på send forespørsel om oversettelse for å sende invitasjon til den kontakten om oversettelse av denne samtalen.
    • Innstillinger for oversettelse: Trykk på innstillinger for oversettelse for å velge talespråk eller oversettelsesstemme.
    • Legge dem til blant favorittene: Trykk på legg til i favoritter for å legge den til på favorittlisten under personer.
    • Chattegalleri: Trykk på chattegalleri for å vise alle bildene, koblingene og filene som har blitt delt i denne chatten.
    • Chattinnstillinger: Trykk på varslinger for å slå varsler på eller av for denne chatten.
    • For å fjerne en kontakt fra kontaktlisten: Trykk for å legge til eller slette en person fra Skype-kontaktene dine.
    • For å blokkere en kontakt: Trykk på blokker kontakt for å blokkere eller oppheve blokkering. Finn ut mer om det å blokkere eller rapportere noen i Skype.