Hvem kan se Skype-profilen og tilstedeværelsesstatusen min?

Tilbake til søkeresultater

Du styrer hvem som kan se profilinformasjonen og tilstedeværelsesstatusen din i Skype. Noe informasjon er synlig for alle, men du kan la være å fylle ut den ut dersom du ikke vil at den skal vises i profilen. Skype viser ikke e-postadressen din. Ingen kan se den når de ser på profilen din. Det er bare venner som allerede kjenner e-postadressen din som kan bruke den til å søke etter deg.

Hva kan alle se?

Hva kan kontaktene mine se?

• Tilstedeværelsesstatusen
    • Telefonnummer (hvis du har inkludert dette i Skype-profilen din)
    • Fødselsdato (hvis du har inkludert dette i Skype-profilen din)

Merk: Kontakter du fjerner, kan muligens fortsatt se denne informasjonen og kan brukes til å bedre Personer du kanskje kjenner-forslagene, men du kan slette dem fra Profilsynlighetslisten.

Hvordan kan jeg styre hva andre ser?

Gjøre profilbildet ditt privat

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14), iOS og Android (6.0+)

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Konto og profil.
    4. Velg Profilbilde.
    5. Under Velg hvem som kan se profilbildet ditt velger du Offentlig eller Bare kontakter.

Slette kontakter fra profilsynlighetslisten

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14), iOS og Android (6.0+)

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Kontakter.
    4. Velg Personvern og så Vis liste.
    5. I profilsynlighetslisten velger du Mer more menuved siden av personen du vil slette og Slett kontakt.
    Merk: Alle kontaktene dine vises i profilsynlighetslisten, ikke bare de du har fjernet. Sørg for at du har valgt riktig kontakt når du sletter vedkommende.

Finn ut hvordan du oppdaterer profilinformasjonen i Skype.