Hvordan kan jeg blokkere eller rapportere personer i Skype for mobil eller nettbrett?

Tilbake til søkeresultater

Du kan blokkere kontakter for å hindre dem i å ringe deg, sende deg direktemeldinger og se statusen din i Skype. Du kan også rapportere dem for misbruk. Dette varsler oss om utsendere av søppelpost, slik at vi kan stoppe dem tidlig.

Android (6.0+), Android nettbrett, iPhone og iPad

1. I profilen til personen du vil blokkere blar du ned til bunnen og trykker på Blokker.
    2. I vinduet Blokkere denne kontakten? kan du:
      • Blokkere vedkommende uten å rapportere misbrukt: Trykk på Blokker igjen.
      • Blokkere vedkommende og rapportere misbruk: Slå Rapporter misbruk fra denne personen på, velg en årsak, og trykk på Blokker igjen.
    Når kontakter blir blokkert, fjernes de fra chatter og fra kontaktlisten.

Android mobil 4.0.4–5.1

1. Finn kontakten du vil blokkere i Chatter.
    2. Trykk på navnet, og:
      • Blokkere vedkommende uten å rapportere misbrukt: Trykk på meny-Menu button Android 4.0.3knappen og så Blokker kontakt.
      • Blokkere vedkommende og rapportere misbruk: Trykk på meny-Menu button Android 4.0.3knappen, slå Rapporter misbruk fra denne personen på, velg en årsak, og trykk på Blokker.
    Når kontakter blir blokkert, fjernes de fra chatter og fra kontaktlisten.

Du kan oppheve blokkeringen av kontakter hvis du ønsker å få anrop og meldinger fra dem igjen.