Hjem Nye Skype

Hvordan finner jeg nye kontakter i nye Skype?

1. Trykk Søk i SkypeSamtaler-skjermen.
    2. Skriv navnet, Skype-navnet eller e-postadressen til personen du vil chatte med.
    3. Velg vennen blant søkeresultatene, og da vil du komme til et samtalevindu.
    4. Skriv en melding til kontakten og trykk send send-knapp-knappen.

Du vil bare kunne sende opptil 10 meldinger og bilder vil være uklare inntil personen godtar forespørselen.

1. Trykk Søk i Skype.
    2. Trykk Synkroniser adresseboken. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at Skype allerede er konfigurert for å synkronisere med adresseboken.

Synkroniser adresseboken
    3. Når det er gjort, vil kontaktlisten i Skype bli oppdatert.

Hvis du vil slå synkroniseringen av, går du til Innstillinger, Personvern og slår Synkroniser adresseboken av.

Har du en venn som ikke er på Skype? Ikke bekymre deg, Skype gjør det enkelt å invitere alle til chatting.

Før du følger denne fremgangsmåten, må du synkronisere adresseboken ved å trykke Søk i Skype og deretter Synkroniser adresseboken. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at Skype allerede er konfigurert for å synkronisere med adresseboken.

1. Trykk kontakter kontakter-knapp-knappen på Samtaler-skjermen.
    2. Trykk Inviter personer til Skype, eller rull til kontakten du vil chatte med og trykk Inviter.
    3. Velg blant kontaktmetodene som er oppført, for å sende invitasjonen. Hvis du sender en invitasjon via SMS, kan operatøren belaste deg med standardtaksten for utgående SMS-meldinger.