Hjem Nye Skype

Hva er høydepunkter i nye Skype, og hvordan bruker jeg dem?

Med høydepunkter i Skype kan du dele livet ditt med familie og venner, og du kan se hva de holder på med. Fang et øyeblikk og legg til litt egen tekst, merkelapper eller tegninger, og del resultatet med følgerne dine.

Trykk Høydepunkter-skjermen eller sveip mot høyre for å komme i gang, og så ...

Begynne å følge personene du bryr deg om

1. Trykk Mine høydepunkter administrer høydepunkter-knapp.

Mine høydepunkter-knapp
    2. Trykk Følg personer følg personer-knapp.

Følg personer-knapp
    3. Velg personene du vil følge, fra listen med anbefalinger, eller bruk søk, og trykk deretter Følg. De må godta forespørselen din om å følge dem før du kan se høydepunktene deres.

Følg-knapp

Når de har godtatt forespørselen, vil du få et varsel og kan se dem under Mine høydepunkter mine høydepunkter-knapp i kategorien Følger.

Følger-knapp

Godta venners forespørsler om å følge deg

1. Før venner kan se høydepunktene dine, må du godta forespørslene deres om å følge deg. Når du skal vise og svare på forespørsler om å følge deg, trykker du profilbildet ditt for å gå til varslene dine.
    2. Trykk godta godta en følgeforespørsel eller avvis avvis en følgeforespørsel.

godta eller avvis en følgeforespørsel
    3. Når du har godtatt en forespørsel, vil du få et varsel om at de nå kan se høydepunktene dine når du trykker profilbildet.

Varsel om at du nå kan vise høydepunktene til en person

Ta eller laste opp et bilde eller en video som et høydepunkt

1. Trykk mer mer-knapp-knappen, og trykk deretter Nytt høydepunkt.

nytt høydepunkt-meny

2. Last opp eller ta et bilde eller en video, som du kan tilpasse med tekst, merkelapper eller tegninger.

tilpass høydepunktet

3. Trykk send send-knapp-knappen for å legge dette til blant høydepunktene.

send til høydepunkter

Du kan også bruke Opptak til å sende bildet eller videoen til høydepunktene dine og til flere forskjellige samtaler samtidig, også til personer som ikke følger deg. Bare trykk send send-knapp-knappen, velg hvem du ønsker å dele med, og trykk deretter send send-knapp-knappen på nytt.

send til flere samtaler og til høydepunkter

Dele høydepunktene dine

1. Trykk Mine høydepunkter administrer høydepunkter-knapp og deretter dele-knappen.
    2. Velg personene du vil dele høydepunkter med, fra listen med anbefalinger, eller bruk søk, og trykk deretter send send-knapp-knappen.

Dele høydepunkter

3. Vennene dine vil motta en invitasjon i Skype-samtalen om å følge høydepunktene dine.

høydepunktkort

Du kan vise og reagere på venners høydepunkter i én uke.

Høydepunktene dine er alltid synlige for deg, men forsvinner fra venners visning etter en uke.

Du kan invitere venner til å følge høydepunktene dine, men de vil ikke kunne følge deg hvis de ikke har den nyeste versjonen av Skype.

Hvordan viser og samhandler jeg med venners høydepunkter i Skype?
    Hvordan slutter jeg å følge eller fjerner noen fra høydepunktene mine i Skype?