Hvordan bruker jeg Penger i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Høydepunkter-funksjonen avvikles fra Skype. Du vil ikke lenger ha mulighet til å publisere nye høydepunkter. Du kan derimot både se og laste ned tidligere delte høydepunkter frem til den 30. september 2018.

Hvordan deler jeg skjermen?

Forsikre deg om at du lagrer høydepunkter du kunne tenke deg å beholde innen den 30. september 2018. Etter denne datoen vil du ikke lenger kunne se eller lagre høydepunkter.

1. Trykk på profilbildet.
    2. Trykk på Innstillingersettings button.
    3. Trykk på Høydepunkterhighlights button.
    4. Trykk på Last ned download button-knappen for å lagre høydepunkter til telefonen.