Hjem Nye Skype

Hvilke funksjoner er eksklusive i nye Skype?

Du har kanskje hørt at en helt ny versjon av Skype er tilgjengelig. Vi håper du vil prøve den nå eller så snart den blir tilgjengelig for deg, og forteller oss hva du synes. Finn ut mer om systemkravene for nye Skype.

I mellomtiden er det noen ting du kan oppleve hvis du kommuniserer med andre som bruker funksjoner som er eksklusive for nye Skype:

• Meldingsreaksjoner: Med nye Skype kan du sende reaksjoner på andres chattemeldinger. Hvis du ikke har den ennå, vil du kanskje ikke kunne se meldingsreaksjoner som sendes fra nye Skype.
    • Høydepunkter: Høydepunkter er en ny Skype-funksjon som gir deg mulighet til å dele hverdagsopplevelser med følgere. Noen som bruker nye Skype kan be om å få følge høydepunktene dine eller dele høydepunktene sine med deg selv om du ikke har nye Skype ennå. Når du får tak i nye Skype, vil du kunne godta deres følge- eller delingsforespørsel.
    • Informasjonskort: Det er flere funksjoner i nye Skype som fører til informasjonskort som deles i chattestrømmen, for eksempel bruk av Skype-penger, chattetillegg eller samhandling med roboter. I mange av disse scenariene vil du se informasjonskortet, men du vil ikke kunne gjøre noe i en eldre Skype-klient. Hvis det er mulig, vil du kunne fullføre handlingen i et webområde. Hvis ikke det er mulig, vil du komme til denne siden.
    • Dele bilder og reaksjoner i en samtale: Den nye Skype-samtaleopplevelsen gir deg mulighet til å reagere (f.eks. hjerte, tommel opp, osv.) og dele bilder mens en samtale pågår. Hvis du bruker en eldre klient, vil du ikke se disse nye funksjonene. En samtaledeltaker som bruker nye Skype eller deler et bilde, vil bli informert hvis andre deltakere ikke kan se hva de har gjort.