Hvilke Skype-aktiverte enheter eller plattformer støttes ikke lenger?

Tilbake til søkeresultater
    Skype gjør stadig forbedringer, slik som bedre kvalitet, bedre pålitelighet og bedre sikkerhet. Vi vil at alle skal få oppleve det beste Skype har å by på. Derfor er det av og til nødvendig å trekke tilbake eldre versjoner av Skype og Skype-aktiverte enheter. Skype-aktiverte enheter og plattformer som ikke støttes lenger, kan ha problemer med samtaler og chatter, avbrutte eller tapte samtaler og direktemeldinger, eller kan slutte å fungere overhode.

Oppgrader til den nyeste versjonen av Skype for din plattform. Hvis du ikke kan oppdatere til den nyeste versjonen, kan du bruke Skype for nettlesere på visse plattformer. Finn ut mer om hvilke nettlesere som støtter Skype for nettlesere.

Mer informasjon om systemkrav og støttede plattformer.

Skype støttes ikke lenger på følgende:

• Amazon Fire-telefon
    • Android 4.0.2 og eldre
    • Blackberry OS
      Merk: Android-drevne Blackberry-enheter påvirkes ikke
    • iOS 7 og eldre
    • Mac OS X 10.8 og eldre
    • Skype-fasttelefoner, trådløse DECT-telefoner og analoge telefonadaptere (ATA)
      Merk: Skype-telefoner og -adaptere kan fortsatt være tilgjengelige for kjøp gjennom tredjepartsforhandlere, men støttes ikke lenger
    • Skype for mobiler for Verizon
    • Skype på 3
    • Skype på Telkomsel
    • Skype på TV
    • Symbian OS
    • Meldings- og anropsapper for Windows 10 i Windows 10 versjon 1511 (OS-versjon 10586) og eldre.
      Merk: Skype UWP-app for Windows 10 versjon 1607 (jubileumsoppdatering) og nyere påvirkes ikke
    • Windows Phone 8.1 og eldre
    • Windows RT