Kan jeg bruke Apple Watch eller Android Wear med Skype?

Tilbake til søkeresultater
    Skype for iOS og Android: (6.0+) ble utformet med mange nye funksjoner, noe som gjør det enklere enn noensinne å bruke for å kommunisere i hverdagen. Siden vi har bygget opp Skype fra bunnen av, betyr dette også at vi har måttet midlertidig deaktivert støtte for Apple Watch og Android Wear. Men ingen grunn til bekymring, vi jobber hardt med å støtte klokker og andre plattformer.

Du kan fortsatt bruke Skype på klokken din hvis du ikke har oppgradert til Skype for iOS og Android (6.0+).